Συρία: Έκκληση για αυτοσυγκράτηση απευθύνει ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ
Μετά τις αμερικανικές επιδρομές εναντίον της Δαμασκού ο Αντόνιο Γκουτέρες υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση παρά μόνο η πολιτική για να μπει τέλος στον πόλεμο
απηύθυνε σήμερα έκκληση για αυτοσυγκράτηση, μερικές ώρες μετά τις αμερικανικές επιδρομές εναντίον της Δαμασκού και υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση παρά μόνο η πολιτική για να μπει τέλος στον πόλεμο που μαίνεται στη Συρία.
«Απευθύνω έκκληση για αυτοσυγκράτηση, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε ενέργεια που θα προσέθετε επιπλέον πόνο στο συριακό λαό» υπογράμμισε ο Αντόνιο Γκουτέρες σε ένα δελτίο τύπου.
Για τον επικεφαλής των Ηνωμένων Εθνών, «δεν υπάρχει άλλος δρόμος προκειμένου να μπει τέλος στη σύρραξη από εκείνον μιας λύσης σε πολιτικό επίπεδο».
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία