Οπαδοί του Ερντογάν μαχαίρωσαν τρεις Κούρδους στις Βρυξέλλες

Οπαδοί του Ερντογάν μαχαίρωσαν τρεις Κούρδους στις Βρυξέλλες

Σε σοβαρή κατάσταση μια ηλικιωμένη γυναίκα - Στο τουρκικό προξενείο φέρονται να έχουν καταφύγει οι δράστες 

Οπαδοί του Ερντογάν μαχαίρωσαν τρεις Κούρδους στις Βρυξέλλες
Τρεις Κούρδους μαχαίρωσαν οπαδοί του Ερντογάν στις Βρυξέλλες, την ώρα που εκείνοι πήγαιναν να ψηφίσουν για το τουρκικό δημοψήφισμα. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, μεταξύ των τραυματιών είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία φέρεται να είναι σε σοβαρή κατάσταση. Πρόκειται για την 69χρονη Σουλτάν Οργάς, η οποία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα KOMnews έχει τραυματισθεί σοβαρά στο λαιμό και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Ο δεύτερος τραυματίας λέγεται Μαχμούτ Γιασάρ και η κατάστασή του, όπως και του τρίτου τραυματία, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, δεν εμπνέει ανησυχία. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες έχουν καταφύγει στο τουρκικό προξενείο. 

Κλείσιμο
Το περιστατικό σημειώνεται ενώ απομένουν 16 μέρες για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στην Τουρκία, για τη συνταγματική αναθεώρηση. Το «ναι» στο δημοψήφισμα θα ανοίξει το δρόμο για να αποκτήσει υπερεξουσία ο Ερντογάν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν πριν από λίγο από το ΑΠΕ-ΜΠΕ και το Ρόιτερς αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όταν ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ υποστηρικτών κι επικριτών της τουρκικής κυβέρνησης έξω από το προξενείο της Τουρκίας στο κέντρο των Βρυξελλών όπως, έγινε γνωστό από την αστυνομία του Βελγίου.
Μια εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας επισήμανε ότι δεν μπορεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των τραυματιών, ούτε τη σοβαρότητα της κατάστασής τους.
Προς το παρόν το τουρκικό προξενείο δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για τα επεισόδια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης