Τουρκοκύπρια η μία εκ των θυμάτων της επίθεσης στο Λονδίνο
Πρόκειται για τη γυναίκα η οποία στις φωτογραφίες φαίνεται ξαπλωμένη κάτω από το λεωφορείο
Μανώλης Καλατζής
H 43χρονη Τουρκοκύπρια, Αϊσέ Φράντε, είναι ένα από τα θύματα της επίθεσης στο Λονδίνο, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο IHA.
Πρόκειται για τη γυναίκα η οποία στις φωτογραφίες φαίνεται ξαπλωμένη κάτω από το λεωφορείο. Ήταν δασκάλα ισπανικών. Ο πατέρας της είναι Τουρκοκύπριος και η μητέρα Ισπανίδα. Ο βρετανικός Τύπος έγραψε ότι είναι ισπανικής καταγωγής γεννηθείσα στη Βρετανία. Η Αϊσέ Φράντε και ο Πορτογάλος σύζυγός της έχουν δύο παιδιά οχτώ και έντεκα χρόνων.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».