Ο Τραμπ χρησιμοποίησε εισαγωγικά για τα περί παρακολούθησης από τον Ομπάμα, λέει τώρα ο εκπρόσωπός του

Ο Τραμπ χρησιμοποίησε εισαγωγικά για τα περί παρακολούθησης από τον Ομπάμα, λέει τώρα ο εκπρόσωπός του

Σε δύσκολη θέση ο Σον Σπάισερ, επιχείρησε να κατευνάσει τις αντιδράσεις, λέγοντας ότι «προφανώς ο πρόεδρος δεν πιστεύει ότι ο ίδιος ο Ομπάμα σηκώθηκε και παγίδευσε το τηλέφωνό του»

Ο Τραμπ χρησιμοποίησε εισαγωγικά για τα περί παρακολούθησης από τον Ομπάμα, λέει τώρα ο εκπρόσωπός του
Ο πρόεδρος χρησιμοποίησε εισαγωγικά όταν αναφέρθηκε στην παρακολούθηση από τον Μπαράκ Ομπάμα
, δήλωσε την Δευτέρα κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο εκπρόσωπος Τύπου του Ντόναλντ Τραμπ
Κλείσιμο
, Σον Σπάισερ. Επιχείρησε έτσι να «ρίξει τους τόνους» γύρω από το ζήτημα, που έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ, καθώς όλοι πλέον ζητούν από τον Τραμπ να αποδείξει τα όσα λέει. 

«Ο πρόεδρος δεν πιστεύει στα αλήθεια ότι ο ίδιος ο πρόεδρος Ομπάμα σηκώθηκε και παγίδευσε προσωπικά το τηλέφωνό του. Αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η διοίκηση Ομπάμα προέβη σε κινήσεις για την παρακολούθηση κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2016. Είναι μια ευρέως δημοσιευμένη δραστηριότητα που συνέβη τότε», ήταν τα λόγια του Σον Σπάισερ, που συνέχισε διευκρινίζοντας: «Ο πρόεδρος χρησιμοποίησε την λέξη "παγίδευσε" σε εισαγωγικά γιατί εννοούσε γενικότερα την παρακολούθηση και άλλες δραστηριότητες γύρω από αυτήν. Είναι πολύ ενδιαφέρον που πολλοί ειδησεογραφικοί οργανισμοί μετέδωσαν τότε ότι όντως γινόταν παρακολούθηση και τώρα αναρωτιούνται πού είναι οι αποδείξεις». 

Το θέμα πάντως δεν έκλεισε εκεί, καθώς οι εκπρόσωποι του Τύπου επέμειναν με ερωτήσεις γύρω από το θέμα. Μεταξύ άλλων ο Σπάισερ ρωτήθηκε εάν «όταν λέει ο πρόεδρος κάτι, πρέπει να το πιστεύουμε». «Αν δεν αστειεύεται για κάτι, φυσικά», απάντησε και η αίθουσα ξέσπασε σε γέλια. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης