Προεδρικά αεροπλάνα, ελικόπτερα και αυτοκίνητα για την οικογένεια Τραμπ

Προεδρικά αεροπλάνα, ελικόπτερα και αυτοκίνητα για την οικογένεια Τραμπ

Κάθε κίνησή τους καταγράφουν τα αμερικανικά ΜΜΕ - Σταρ η κόρη Ιβάνκα και ο εγγονός Τζόσεφ

Προεδρικά αεροπλάνα, ελικόπτερα και αυτοκίνητα για την οικογένεια Τραμπ
Σκιά της οικογένειας Τραμπ έχουν γίνει τα αμερικανικά ΜΜΕ, που απαθανάτισαν τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ και την οικογένεια της αγαπημένης του κόρης, στη διάρκεια του ταξιδιού τους από τον Λευκό Οίκο έως τη Φλόριντα για το Σαββατοκύριακο.

Η Ιβάνκα εθεάθη έχοντας κότσο τα μαλλιά της, με μαύρη μπλούζα και μία ασπρόμαυρη φούστα- φάκελλο που αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της. Για να δώσει χρώμα στο σύνολο, προτίμησε μία μπορντό τσάντα.  Αν και όπως σχολιάζουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η φούστα που επέλεξε δεν ήταν κοντή, ωστόσο ο φακός κατάφερε να εστιάσει στις μακριές γάμπες της. Στο πλευρό της ήταν ο σύζυγος της και σύμβουλος του πατέρα της, Τζάρεντ Κούσνερ.

Κλείσιμο


Από την οικογένειά της, ο γιος της, Τζόζεφ, ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση. Το τρίχρονο αγόρι φαίνεται ότι ακολουθεί τα βήματα του παππού Τραμπ καθώς δεν άφηνε από τα χέρια του μία μινιατούρα του "Marine One". Ο Τζόζεφ είχε μάλιστα την ευκαιρία να ταξιδέψει με το πραγματικό ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.



Και μάλιστα, ήταν τόσο χαρούμενες που θα ανέβαινε στο ελικόπτερο που δεν πρόσεξε το πρώτο σκαλί και παρ΄ολίγο να φάει τούμπα. Ο Τζόζεφ και η αδερφή του, Αραμπέλα, απόλαυσαν την βόλτα στο πλευρό του παππού Τραμπ.

Ο Αμερικανός Μίδας μαζί με την οικογένειά της Ιβάνκα μετέβησαν με το "Μarine One" στην στρατιωτική βάση "Saint Andrews" και στη συνέχεια με το "Air Force One" έφτασαν στο Palm Beach της Φλόριντα για να περάσουν το Σαββατοκύριακο στην έπαυλη που έχουν οι Τραμπ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης