Δείτε τον Τραμπ με στρατιωτική στολή!

Δείτε τον Τραμπ με στρατιωτική στολή!

Εξήγγειλε εξοπλισμούς-«μαμούθ» για το Αμερικανικό Ναυτικό - «Θα σας δώσω όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να κάνετε αυτό που ξέρετε: Να κερδίζετε» είπε, απευθυνόμενος στους ένστολους

Δείτε τον Τραμπ με στρατιωτική στολή!
Για πρώτη φορά μετά την εκλογή του ο Αμερικανός πρόεδρος επισκέφθηκε σήμερα αμερικανική ναυτική βάση και φορώντας στρατιωτική στολή διαβεβαίωσε τους ένστολους ότι ο ίδιος και η  κυβέρνηση του θα αυξήσει τις στρατιωτικές δαπάνες και θα προχωρήσει στη μεγαλύτερη ναυπήγηση πλοίων μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου. Ο στόχος του Αμερικανού Προέδρου είναι να καλύψει την απόσταση που χωρίζει πλέον τις ΗΠΑ από την «ανακάμπτουσα» Ρωσία και την Κίνα.

«Ο αμερικάνικος στόλος είναι αυτή τη στιγμή μικρότερος από αυτόν που είχαμε στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Μην ανησυχείτε. αυτό σύντομα θα αλλάξει» είπε ο Τράμπ υποσχόμενος ουσιαστικά μια φρενίτιδα νέων εξοπλισμών. Σε άλλο σημείο της ομιλίας του επεσήμανε ότι ήδη έχει συνομιλήσει με τους υπεύθυνους των αμερικανικών ναυπηγείων για να φέρουν εις πέρας αυτό το τεράστιο έργο. 

Κλείσιμο
«Η Αμερική ήταν πάντα η χώρα που οδηγεί με τόλμη τον κόσμο στο μέλλον. Και αυτό θα κάνουμε και στο μέλλον. Αυτό θα διασφαλίσουμε» είπε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός πρόεδρος. 

Η Δημοκρατία μας θα απαντήσει σε κάθε πρόκληση, θα αντιμετωπίσει όλους τους κινδύνες και τις απειλές για να επιβάλει την πραγματική και διαρκή ειρήνη σημείωσε με έμφαση ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος ανάρτησε δεκάδες φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την ομιλία του στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης το Twitter.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχέδιο του Τραμπ προβλέπει τη ναυπήγηση 61  πολεμικών πλοίων και υποβρυχίων για το πολεμικό ναυτικό  των ΗΠΑ ώστε ο συνολικός αριθμός τους να ανέλθει σε 335 πλοία. Η ενίσχυση αυτή είναι μεγαλύτερη από αυτή που είχε εξαγγελθεί προεκλογικά.

Η ενίσχυση της αμερικανικής ναυπηγικής βιομηχανίας για την επίτευξη του στόχου κατασκευής των  πολεμικών πλοίων για το ναυτικό των ΗΠΑ  θα  απαιτήσει ένα πόσο  5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην ετήσια δαπάνη του ναυτικού , σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών και αναλυτών.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης