Η κυβέρνηση και ο λαός της Σουηδίας τρολάρουν τον Τραμπ στα social media

Η κυβέρνηση και ο λαός της Σουηδίας τρολάρουν τον Τραμπ στα social media

Οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης χλευάζουν τον Τραμπ την ώρα που η σουηδική κυβέρνηση ζητάει τα ...ρέστα από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Η κυβέρνηση και ο λαός της Σουηδίας τρολάρουν τον Τραμπ στα social media
H τρομοκρατική επίθεση στη Σουηδία, αποκύημα της φαντασίας του Ντόναλντ Τραμπ, δεν έκανε μόνο έξαλλη την κυβέρνηση της Στοκχόλμης αλλά και το λαό της Σουηδίας που... ξεσπάθωσε στα social media.

Τρολάροντας τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης χλευάζουν τον Τραμπ την ώρα που η σουηδική κυβέρνηση ζητάει τα ...ρέστα από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Κλείσιμο
«Κοιτάξτε τι συνέβη χθες τη νύχτα στη Σουηδία. Στη Σουηδία! Ποιος μπορεί να το πιστέψει, στη Σουηδία! Δέχθηκαν μεγάλο αριθμό μεταναστών. Έχουν προβλήματα που δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε ομιλία του το Σάββατο στη Φλόριντα. Και από εκείνη τη στιγμή άρχισαν τα ...όργανα με Σουηδούς χρήστες - και όχι μόνο - να παραθέτουν την δική τους εκδοχή για το τι έγινε χθες βράδυ στη Σουηδία.  Οι χρήστες μέσω των hashtags #LastNightInSweden και #SwedenIncident άρχισαν να κοροιδεύουν τον Αμερικανό Μίδα και μάλιστα πολλά σχόλιά τους είναι τραβηγμένα...  

«Yπήρχαν πόδια παντού...», γράφει ένας χρήστης στο Twitter αναρτώντας μία φωτογραφία με μία καρέκλα με σπασμένα πόδια.  Άλλος γράφει απεικονίζοντας το συγκρότημα Αbba να κρύβει τα απόκρυφα σημεία του με μία λωρίδα χρυσού υφάσματος και τη λεζάντα : Ωχ... Τρόμος!
«Στο μεταξύ ορδές από αυτά τα ζώα κατευθύνονταν στα σύνορα», γράφει ο χρήστης Πέρσι Ντάσγουντ δίνοντας στον Τραμπ να καταλάβει πόσο σοβαρά έλαβε τη δήλωσή του. 

Η Κριστίνα Πφούντερ εξηγεί από τη πλευρά της: «Οι σκέψεις μου είναι με τους Σουηδούς καθώς εξακολουθούμε να μαθαίνουμε τι συμβαίνει μ΄ένα tweet κάθε φορά». Άλλος χρήστης: «Μην φοβάστε κύριε Τραμπ. Ο κάπτεν Σουηδία θα σας σώσει...», και μία φωτογραφία με τον Σουηδό σούπερμαν.  

Σε άλλο σχόλιο επιστρατεύτηκαν πέντε κουνέλια με τον χρήστη Ρίβαν Ατέιμ να γράφει: «Οι "εγκέφαλοι" της επίθεσης στη Σουηδία κάνουν μυστική σύσκεψη».
 
Η Τζίνα Σκίνερ επισημαίνει: «Μετά την τρομοκρατική επίθεση χτες το βράδυ στη Σουηδία, η IKEA ξεπούλησε όλα τα υλικά που χρειάζονται για την κατασκευή φράχτη».
 
Την ίδια ώρα, η σουηδική ιστοσελίδα «Aftonbladet» αφιέρωσε στον Τραμπ έναν κατάλογο με τα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στη σκανδιναβική χώρα την ώρα που ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος «οραματίστηκε» μία τρομοκρατική επίθεση στη Σουηδία.    
 
- Ένας άνδρας αυτοπυρπολήθηκε σε πλατεία στο κέντρο της Στοκχόλμης. 
- Η διάσημη τραγουδίστρια Thörnqvist δεν μπόρεσε να κάνει τελική πρόβα εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων. 
- Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του στο χώρο εργασίας. 
- Έκλεισαν κεντρικοί δρόμοι στη βόρεια Σουηδία εξαιτίας «δυσμενών καιρικών συνθηκών».
 - Η αστυνομία καταδίωκε στη κεντρική Στοκχόλμη έναν ύποπτο μεθυσμένο οδηγό. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης