Το Twitter τρολάρει τα διατάγματα Τραμπ με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο

Το Twitter τρολάρει τα διατάγματα Τραμπ με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ επιδεικνύει περήφανος τις... καλλιτεχνικές δημιουργίες του, που είναι σίγουρα πιο ακίνδυνες από τα αληθινά έγγραφα που υπογράφει τελευταία

Το Twitter τρολάρει τα διατάγματα Τραμπ με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο
Μπορεί τα πολυάριθμα διατάγματα που έχει υπογράψει ο Τραμπ
από τις πρώτες κιόλας ημέρες της θητείας του να έχουν προκαλέσει σάλο σε διεθνές επίπεδο, όμως το Ίντερνετ βρήκε τρόπο να σατιρίσει τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ
Κλείσιμο
, «χρησιμοποιώντας» το απόσπασμα ενός βίντεο κατά το οποίο δείχνει περήφανος στον φακό την υπογραφή σε μια από τις αμφιλεγόμενες εντολές του.

Το στιγμιότυπο αυτό μετατράπηκε σε δεκάδες ξεκαρδιστικά memes, τα οποία πόσταραν χρήστες του Twitter στον λογαριασμό @trumpdraws, αναδεικνύοντας την άγνωστη αλλά ξεκαρδιστική... καλλιτεχνική πλευρά του Τραμπ.

Στον λογαριασμό, ο οποίος έχει συγκεντρώσει πάνω από 150.000 followers μέσα σε μόλις δύο μέρες, μπορεί κανείς να δει τον Αμερικανό πρόεδρο να επιδεικνύει τις ζωγραφιές του, μεταξύ των οποίων μια γατούλα, ένα άλογο και ο... Πούτιν, συνοδευόμενες φυσικά από ανορθόγραφες λεζάντες.

Σε άλλα memes, o Τραμπ φαίνεται να επιδεικνύει στίχους από γνωστά τραγούδια ή ακόμα περισσότερα παράλογα διατάγματα στο «πνεύμα» της πολιτικής του, όπως π.χ. την απαγόρευση των anime και την απέλαση του γαλλικού Αγάλματος της Ελευθερίας.

Απολαύστε τα καλύτερα memes του λογαριασμού
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης