Χαμός στο Twitter: Διάσημοι «τιτιβίζουν» για την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ

Χαμός στο Twitter: Διάσημοι «τιτιβίζουν» για την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ

Σήμερα θα είναι μια δύσκολη μέρα αλλά δεν μπορούμε να σηκώσουμε τα χέρια. Πρέπει να αντισταθούμε. Δεν τα παρατάμε δηλώνει ο Μπέρνι Σάντερς

Χαμός στο Twitter: Διάσημοι «τιτιβίζουν» για την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ
Από τις πιο πολωτικές προσωπικότητες της σύγχρονης ιστορίας των ΗΠΑ, ο νέος Πρόέδρος των ΗΠΑ ορκίστηκε σήμερα και όπως ήταν αναμενόμενο στο twitter τα σχετικά σχόλια έπεσαν βροχή. Διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ και πολιτικοί με εκατομμύρια followers είχαν κάτι να πουν, μόνο που τα περισσότερα ήταν ιδιαίτερα καυστικά. Δείτε μερικά από τους πιο γνωστούς φίλους και αντιπάλους του Τραμπ, που σίγουρα θα απαντήσει μέσω Twitter καθώς το λατρεύει.

Χίλαρι Κλίντον για την τελετή της ορκωμοσίας: «Βρίσκομαι εδώ για να τιμήσω τη Δημοκρατία μας και τις διαχρονικές αρχές της. Δεν θα σταματήσω ποτέ να πιστεύω στη χώρα μας και το μέλλον της».
Κλείσιμο
Μπέρνι Σάντερς, αντίπαλος της Χίλαρι για την υποψηφιότητα του χρίσματος των Δημοκρατικών: «Σήμερα θα είναι μια δύσκολη μέρα αλλά δεν μπορούμε να σηκώσουμε τα χέρια. Πρέπει να αντισταθούμε. Δεν τα παρατάμε».
Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ανέβασε φωτογραφία του με τη γλώσσα έξω, από διαδήλωση κατά του Τραμπ που έγινε χθες στην Νέα Υόρκη, στην οποία ήταν από τους επικεφαλής. Στίβεν Κίνγκ, διάσημος συγγραφέας ιστοριών τρόμου: «Καλωσήρθατε στην εποχή του πλιάτσικου, του λεονταρισμού και της κενής ρητορείας. Με άλλα λόγια στην Εποχή του Ηλίθιου. Αν τον ψηφίσατε είστε υπεύθυνοι». Τζ. Κ. Ρόουλιγκ, συγγραφέας της σειράς βιβλίων «Χάρι Πότερ»: «Φαίνεται πως ζούμε σε μια εναλλακτική πραγματικότητα όπου απαίσια πράγματα, τα οποία θεωρούσαμε αδύνατα, συμβαίνουν». Μπόρις Τζόνσον, υπουργός Εξωτερικών της Μ. Βρετανίας: «Συγχαρητήρια στον Ντόναλντ Τραμπ για την σημερινή του ορκωμοσία. Προσβλέπω στην διατήρηση της ισχυρής σχέσης Ηνωμένου Βασιλείου-ΗΠΑ». Μπετι Μίντλερ, διάσημη ηθοποιός: Ανέβασε μια φωτό από κείμενο του H. L. Mencken (γνωστού δημοσιογράφου) το οποίο λέει τα εξής: «Καθώς τελειοποιείται η δημοκρατία, το προεδρικό αξίωμα αντιπροσωπεύει όλο και περισσότερο τα εσώψυχα των ανθρώπων...Και κάποια μεγαλειώδη μέρα οι απλοί άνθρωποι της χώρας θα δουν να υλοποιείται επιτέλους η επιθυμία τους και ο Λευκός Οίκος θα κοσμείται από έναν τελείως ηλίθιο». Η ίδια σχολίασε τη φωτό με την εξής ατάκα: «Εδώ είμαστε». Μπιλ Ντε Μπλάζιο, δήμαρχος της Νέας Υόρκης: Ανέβασε φωτογραφίες από τη διαδήλωση κατά του Τραμπ σχολιάζοντας ως εξής: «χθες το βράδυ οι Νεουορκέζοι εμφανίστηκαν ενωμένοι και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στην Ουάσιγκτον, ότι θα υπερασπίσουν τις αρχές τους. Ευχαριστώ όλους όσοι ενώθηκαν μαζί μας». Μάικλ Μουρ γνωστός σκηνοθέτης: Ανέβασε φωτογραφία του από την τελετή της ορκωμοσίας όπου φαίνεται στο βάθος ένα τζιπ του στρατού από τον κλοιό ασφαλείας σχολιάζοντας «Είμαι στην ορκομωσία. Μια τραγωδία για τη δημοκρατία». Έλεν Ντε Τζένερις, διάσημη τηλεπαρουσιάστρια: Ανέβασε βίντεο με ευχαριστίες επωνύμων προς τον απερχόμενο πρόεδρο γράφοντας «Μπάρακ Ομπάμα άλλαξες τον κόσμο μας». Μάρκο Ρούμπιο, Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής, αντίπαλος του Τραμπ στη διεκδίκηση του χρίσματος: «Σήμερα η Ζανέτ (η σύζυγος του) και εγώ προσευχόμαστε για τον Ντόναλντ Τραμπ. Είθε ο Θεός να προστατεύει εσένα και την οικογένεια σου και να σου δίνει φώτιση και δύναμη να ηγηθείς του έθνους μας». Νάιτζελ Φάρατζ, Βρετανός ευρωβουλευτής και πρόεδρος του κόμματος UKIP: «Μια πολύ δυνατή ομιλία από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Εννοεί ότι λέει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης