Λίγες ώρες πριν ορκιστεί πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ
βρέθηκε στο στόχαστρο του μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος, ο οποίος δεν... μάσησε τα λόγια του.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής χαρακτήρισε τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ «απατεώνα» και «εν δυνάμει δικτάτορα», προεξοφλώντας ότι θα αποτύχει.
«Είναι υπέρ αυτής της άλλης μορφής διακυβέρνησης, που είναι το αντίθετο της ανοιχτής κοινωνίας. Είναι πιο κοντά σε μια δικτατορία ή σε ένα μαφιόζικο κράτος» προειδοποίησε ο 86χρονος επενδυτής από το Νταβός, όπου διεξάγεται το οικονομικό φόρουμ.
Κλείσιμο
Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο Τραμπ θα διχάσει τις ΗΠΑ, γιατί αντιμάχεται όσους διαφωνούν μαζί του. Είπε τέλος ότι, εάν ο νέος Αμερικανός πρόεδρος προκαλέσει εμπορικό πόλεμο, θα φέρει πιο κοντά την Κίνα και την Ευρώπη.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.