Ειδικοί συμβουλεύουν τον Τραμπ: Να μάθεις να κλαις σαν τον Ομπάμα

Ειδικοί συμβουλεύουν τον Τραμπ: Να μάθεις να κλαις σαν τον Ομπάμα

Η Τζούντι Τζέιμς, Βρετανή ψυχολόγος και συγγραφέας θεωρεί ότι η εκδήλωση των συναισθημάτων σίγουρα βοήθησε τον Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος, έχει κλάψει τουλάχιστον δέκα φορές μπροστά στις κάμερες

Ειδικοί συμβουλεύουν τον Τραμπ: Να μάθεις να κλαις σαν τον Ομπάμα
O Tραμπ θα πρέπει να μάθει να κλαίει όπως ο Ομπάμα.
 
Αυτή είναι η συμβουλή ειδικών σε θέματα συμπεριφοράς προς τον Αμερικανό «Μίδα», ο οποίος αύριο αναλαμβάνει και επισήμως το προεδρικό αξίωμα.   
 
Κλείσιμο
«Αν μπορέσει να χύσει ένα δάκρυ στη διάρκεια της ορκωμοσίας την Παρασκευή, ο κόσμος θα αλλάξει σχετικά γρήγορα αισθήματα προς το πρόσωπό του», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Τζούντι Τζέιμς, Βρετανή ψυχολόγος και συγγραφέας του βιβλίου Η Βίβλος της Γλώσσας του Σώματος.

Η ίδια θεωρεί ότι η εκδήλωση των συναισθημάτων σίγουρα βοήθησε τον Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος, έχει κλάψει τουλάχιστον δέκα φορές μπροστά στις κάμερες από τότε που ανέλαβε την προεδρία των ΗΠΑ.

Στις αρχές του μήνα, ο Ομπάμα έκλαψε και πάλι όταν έπλεκε το εγκώμιο της συζύγου του, Μισέλ και των δύο κοριτσιών του κατά την αποχαιρετιστήρια ομιλία του στο Σικάγο.
 
Τα δάκρυα είναι από τα ισχυρότερα όπλα που έχουν στη φαρέτρα τους οι πολιτικοί, επισημαίνει η Τζούντι Τζέιμς και προσθέτει ότι, στην περίπτωση του Τραμπ, το κλάμα θα ήταν ιδανικό για να κατευνάσει τις ανησυχίες ενός κόσμου που αγωνιά για το τι επιφυλάσσει η προεδρία του.    
 
"Το κλάμα σε βοηθά να φανείς ειλικρινής, σε αποκαθηλώνει από το βάθρο", προσθέτει η Βρετανή ψυχολόγος.  

Από την πλευρά της, η Λορίν Μπάιλσμα, βοηθός καθηγήτρια Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, υποστηρίζει πως είναι σαφές ότι ο Ομπάμα είναι ένας άνδρας που νιώθει άνετα να εκφράζει δημοσίως τα συναισθήματά του.
 
Ο Τραμπ έχει χλευάσει ήδη εκείνους που έκλαψαν όταν νίκησε στις εκλογές, ενώ είχε σχολιαστεί από τα αμερικανικά ΜΜΕ όταν ενοχλήθηκε από το κλάμα ενός μωρού σε μία από τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης