Ο Πιστόριους ελπίζει σε μείωση της ποινής του ενώ ποζάρει χαμογελαστός με την οικογένεια του

Ο Πιστόριους ελπίζει σε μείωση της ποινής του ενώ ποζάρει χαμογελαστός με την οικογένεια του

Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Ιούλιο του περασμένου έτους, πριν ανακοινωθεί η ποινή φυλάκισης για τον Πιστόριους - Οικογενειακός φίλος αποκάλυψε ότι τόσο ο Πιστόριους όσο και οι συγγενείς του εμφανίζονται αισιόδοξοι πως θα κερδίσει ο παραολυμπιονίκης την τελική έφεση για να εκτίσει την ελάχιστη ποινή για τη δολοφονία της Ρίβα.

Ο Πιστόριους ελπίζει σε μείωση της ποινής του ενώ ποζάρει χαμογελαστός με την οικογένεια του
Μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους μαζί με τον θείο του Arnold και τη θεία του Lois, που τον μεγάλωσαν μετά τον θάνατο της μητέρας του, αλλά και τις τέσσερις ξαδέρφες του με τους συντρόφους και τα παιδιά τους κάνει το γύρω των social media.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Ιούλιο του περασμένου έτους, πριν ανακοινωθεί η ποινή φυλάκισης για τον Πιστόριους. Μάλιστα ο παραολυμπιονίκης φαίνεται στην φωτογραφία φανερά αδυνατισμένος, με γένια και γυαλιά να ποζάρει χαμογελαστός.

Παράλληλα, ένας οικογενειακός φίλος αποκάλυψε ότι τόσο ο Πιστόριους όσο και οι συγγενείς του εμφανίζονται αισιόδοξοι πως θα κερδίσει ο παραολυμπιονίκης την τελική έφεση για να εκτίσει την ελάχιστη ποινή για τη δολοφονία της Ρίβα.

Κλείσιμο



Ο Πιστόριους εκτίει ποινή 6 ετών για τη δολοφονία της συντρόφους του Ρίβας Στέενκαμπ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2013. Ωστόσο, οι εισαγγελείς από την άλλη πλευρά αμφισβητούν την ποινή αυτή, υποστηρίζοντας ότι ήταν πολύ επιεικής ενώ ζητούσαν 15ετή φυλάκισή του. 



Πριν από τρεις μήνες, ο Πιστόριους μεταφέρθηκε σε μια πρόσφατα ανακαινισμένη φυλακή που περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους και δέντρα, όπου εκεί γιόρτασε τα 30ά γενέθλιά του τον περασμένο Νοέμβριο.

Το κελί του Πιστόριους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης