Συνεργάτης Ομπάμα: Οι Ρώσοι θα επέμβουν στις εκλογές ευρωπαϊκών κρατών

Συνεργάτης Ομπάμα: Οι Ρώσοι θα επέμβουν στις εκλογές ευρωπαϊκών κρατών

Ασύνετο... αν ο Τραμπ ακυρώσει το διάταγμα για την απέλαση των Ρώσων διπλωματών, δήλωσε ο ανώτερος Αμερικανός αξιωματούχος

Συνεργάτης Ομπάμα: Οι Ρώσοι θα επέμβουν στις εκλογές ευρωπαϊκών κρατών
Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ, ενδέχεται να ακυρώσει το εκτελεστικό διάταγμα του προέδρου
Μπαράκ Ομπάμα και να επιτρέψει να επιστρέψουν οι άνθρωποι που η Ουάσινγκτον θεωρεί πράκτορες των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών και απελαύνει μόλις πάρει την εξουσία, αλλά θα ήταν ασύνετο, ανέφερε ανώτερος αμερικανός κυβερνητικός αξιωματούχος.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστέψει κανείς πως η Ρωσία θα πάψει να προσπαθεί να επηρεάσει τις εξελίξεις στις ΗΠΑ, αλλά και εκλογικές αναμετρήσεις σε άλλες χώρες, δήλωσαν στελέχη της κυβέρνησης Ομπάμα κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής διάσκεψης με δημοσιογράφους μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης να επιβληθούν νέες κυρώσεις.

«Πιστεύουμε ότι αυτά τα βήματα είναι σημαντικά διότι η Ρωσία δεν θα σταματήσει», επισήμανε ένας από τους αξιωματούχους αυτούς. «Έχουμε κάθε ένδειξη ότι θα επέμβουν σε δημοκρατικές εκλογές σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων εκ των συμμάχων μας στην Ευρώπη», πρόσθεσε ο ίδιος.
Κλείσιμο

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης