Σάλος με το tweet της Daily Mail για την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα

Σάλος με το tweet της Daily Mail για την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα

Τι έγραψε στο Twitter η βρετανική εφημερίδα για τον δολοφόνο του Ρώσου διπλωμάτη και εξόργισε τους χρήστες

Σάλος με το tweet της Daily Mail για την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα
«Daily Fail» αποκαλεί ειρωνικά την βρετανική εφημερίδα Daily Mail το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik News εξαιτίας ενός tweet που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter, αμέσως, μετά την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα.

Η εφημερίδα ανάρτησε την φωτογραφία του 22χρονου Τούρκου δολοφόνου Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς με το πιστόλι στο χέρι και τον Ρώσο διπλωμάτη Αντρέι Καρλόφ να κείτεται νεκρός στο δάπεδο και έγραψε: «Ο Ρώσος πρέσβης πυροβολήθηκε από έναν κομψά ντυμένο άνδρα με κοστούμι και γραβάτα».
Κλείσιμο

Οι χρήστες στο Twitter εξοργίστηκαν με την προσέγγιση της δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη από το βρετανικό μέσο και με τα tweets τους επέκριναν την εφημερίδα. Ένας χρήστης έγραψε:
«Έτσι,λοιπόν τώρα ενδιαφερόμαστε για το τι φοράνε οι τρομοκράτες όταν δολοφονούν κάποιον, αλήθεια;», ενώ ένας άλλος χρήστης ανέφερε ειρωνικά: «Επειδή όταν δω κάποιον δολοφονημένο θα θέλω να ρωτήσω τον δολοφόνο: "Τι φοράς;"».

«
Έχετε εξακριβώσει ακόμα πόσο κόστιζε το κοστούμι του; ή τι δίαιτα ακολουθούσε για να είναι τόσο κομψός;», γράφει ειρωνικά ένας άλλος χρήστης αναφερόμενος στον δολοφόνο του Ρώσου διπλωμάτη και στο tweet της Daily Mail.

Στις 19 Δεκεμβρίου ο Ρώσος πρέσβης στην Τουρκία δολοφονήθηκε από τον 22χρονο Τούρκο αστυνομικό Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς στα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής στην Άγκυρα. Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών έχει ανακοινώσει ότι η δολοφονία ήταν τρομοκρατική ενέργεια.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης