Παρουσία του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν θα τελεστεί αύριο Πέμπτη στη Μόσχα η κηδεία του δολοφονηθέντος πρεσβευτή της Ρωσίας στην Άγκυρα Αντρέι Καρλόφ. Η προγραμματισμένη για την ίδια μέρα ετήσια συνέντευξη Τύπου του Βλαντιμίρ Πούτιν αναβλήθηκε για την ερχόμενη Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι, όπως ανέφερε ο επίσημος εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
Στην κηδεία του Αντρέι Καρλόφ, κατά την οποία θα αποδοθούν οι ύψιστες κρατικές τιμές, αναμένεται να παρευρεθεί σύσσωμη η ρωσική ηγεσία, γεγονός που εκτιμάται ότι δεικνύει την αταλάντευτη στάση της Ρωσίας απέναντι στην τρομοκρατία.
Η 5η έκδοση του Γύρου φέρνει στην Ελλάδα κορυφαίες επαγγελματικές ομάδες, διεθνή τηλεοπτική προβολή και ένα αγωνιστικό επίπεδο που επιβεβαιώνει τη συνεχή αναβάθμιση της διοργάνωσης.