Αυτόπτης μάρτυρας του μακελειού στο Βερολίνο: Υπήρχε αίμα και πτώματα παντού

Αυτόπτης μάρτυρας του μακελειού στο Βερολίνο: Υπήρχε αίμα και πτώματα παντού

«Είδα το μεγάλο μαύρο φορτηγό να επιταχύνει, να πέφτει πάνω στα περίπτερα και να συνθλίβει πάρα πολλούς ανθρώπους. Μετά τα φώτα έσβησαν και όλα γύρω μου είχαν καταστραφεί» περιγράφει τις σκηνές μια νεαρή από την Αυστραλία

Αυτόπτης μάρτυρας του μακελειού στο Βερολίνο: Υπήρχε αίμα και πτώματα παντού
Τις στιγμές τρόμου και φρίκης που ακολούθησαν την τρομοκρατική επίθεση με φορτηγό στο Βερολίνο
περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο ABC.

«Υπήρχε αίμα και πτώματα παντού. Ξαφνικά ακούστηκε ένας μεγάλος θόρυβος και όσοι βρίσκονταν μπροστά μου, πήδηξαν από πάνω μου για να σωθούν» περιέγραψει τις στιγμές η Τρίσα Ο' Νιλ.

Κλείσιμο
«Είδα το μεγάλο μαύρο φορτηγό να επιταχύνει, να πέφτει πάνω στα περίπτερα και να συνθλίβει πάρα πολλούς ανθρώπους. Μετά τα φώτα έσβησαν και όλα γύρω μου είχαν καταστραφεί» θυμάται η νεαρή κοπέλα που γιόρταζε την τελευταία ημέρα των μαθημάτων της.

«Άκουγα μόνο κραυγές και τότε όλοι "πάγωσαν". Αμέσως μετά όσοι ήταν στο χώρο άρχισαν να κινούνται και να προσπαθούν να βγάλουν τα συντρίμμια πάνω από τους εγκλωβισμένους και να βοηθήσουν όποιον μπορούσαν» συνεχίζει τη συγκλονιστική της περιγραφή.



Το φορτηγό, στο οποίο ήταν φορτωμένες ατσάλινες ράβδοι, έπεσε πάνωσ στους ανυποψίαστους πολίτες με ταχύτητα 60χλμ./ώρα σταματώντας την φονική του πορεία πάνω σε ένα δέντρο με τον μέχρι στιγμής απολογισμό να κάνει λόγο για 12 νεκρούς και 48 τραυματίες, ορισμένοι εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση.

Η Τρίσα Ο' Νιλ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης