Μεταξύ των τριών τραυματιών, στη δολοφονική επίθεση κατά του Ρώσου πρέσβη, είναι και ένας ομογενής, ο Αναστάσιος Ζιμπιρικάκης, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υπουργός Εσωτερικών σε συνέντευξη τύπου που είναι σε εξέλιξη μαζί με τους υπουργούς Άμυνας και Υγείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Ζιμπιρικάκης φέρει ελαφρά τραύματα στο χέρι και το πόδι, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του .
Τον τραυματία ομογενή επισκέφθηκε ο επικεφαλής του προξενικού γραφείου της Ελλάδος.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.