Συνελήφθη η παραμορφωμένη από τις πλαστικές «γυναίκα γάτα» - Eπιτέθηκε με ψαλίδι στον φίλο της

Συνελήφθη η παραμορφωμένη από τις πλαστικές «γυναίκα γάτα» - Eπιτέθηκε με ψαλίδι στον φίλο της

Η 76χρονη προσπάθησε να γδάρει το πρόσωπο του 49χρονου με τα νύχια της μετά από καυγά που είχαν στο πολυτελές της διαμέρισμα στον Trump Tower

Συνελήφθη η παραμορφωμένη από τις πλαστικές «γυναίκα γάτα» - Eπιτέθηκε με ψαλίδι στον φίλο της
Υπό κράτηση βρίσκεται η 76χρονη εκκεντρική κοσμική Jocelyn Wildenstein, η οποία φέρεται να επιτέθηκε εχθές τον βράδυ στον φίλο της, τον 49χρονο σχεδιαστή μόδας Lloyd Klein, γδέρνοντάς του το πρόσωπο με τα νύχια της και προσπαθώντας να τον χτυπήσει στο στήθος με ένα ψαλίδι.

Ο καυγάς ξέσπασε αργά εχτές το βράδυ στο διαμέρισμα της πάμπλουτης Wildenstein στον ουρανοξύστη Trump Tower στη Νέα Υόρκη. Η παραμορφωμένη από τις αμέτρητες πλαστικές της επεμβάσεις Jocelyn, η οποία αποκαλείται εδώ και χρόνια «γυναίκα γάτα» από τα διεθνή ΜΜΕ λόγω του περίεργου σχήματος που έχει αποκτήσει το πρόσωπό της από το νυστέρι, «έδειξε τα νύχια της» στον επί 13 χρόνια αγαπημένο της, επειδή (σύμφωνα με την Daily Mail) εκείνος ασχολιόταν με τον υπολογιστή του και δεν της έδινε σημασία.

Σε κατάσταση υστερίας, η 76χρονη επιτέθηκε στον 49χρονο με ό,τι είχε στη διάθεσή της, δηλαδή τα νύχια της και ένα ψαλίδι που κρατούσε, προκαλώντας του βαθιές γρατσουνιές στο πρόσωπο και τραύματα στο στήθος. Εκείνος κατάφερε τελικά να την σταματήσει κλείνοντάς τη στην ντουλάπα, όπου και παρέμεινε μέχρι τη στιγμή που έφτασε η αστυνομία για να τη συλλάβει.

Κλείσιμο
Η Jocelyn Wildenstein οδηγήθηκε στο δικαστήριο όπου απαγγέλθηκαν εις βάρος της κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση. Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο ζευγάρι, αυτό το βίαιο επεισόδιο ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον 49χρονο σχεδιαστή, ο οποίος δηλώνει πλέον αποφασισμένος να μην τα ξαναβρεί με την Wildenstein, παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να την αγαπά.

«Όταν είναι ήρεμη είναι η καλύτερη γυναίκα του κόσμου. Όταν όμως την πιάνουν τα νεύρα της μετατρέπεται σε ωρολογιακή βόμβα», φέρεται να είπε σε κοντινούς του ανθρώπους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης