Αυστρία: Το σπίτι του Τζόζεφ Φριτζλ πωλήθηκε σε μάνατζερ στριπ κλαμπ

Αυστρία: Το σπίτι του Τζόζεφ Φριτζλ πωλήθηκε σε μάνατζερ στριπ κλαμπ

Οι νέοι ιδιοκτήτες σκοπεύουν να διαχωρίσουν το σπίτι σε διαμερίσματα, κάποια από τα οποία θα νοικιαστούν από τους εργαζόμενους στο κλαμπ

Αυστρία: Το σπίτι του Τζόζεφ Φριτζλ πωλήθηκε σε μάνατζερ στριπ κλαμπ
Το σπίτι του Τζόζεφ Φριτζλ στην Αυστρία, το οποίο είναι γνωστό ως το σπίτι του τρόμου φαίνεται πως μετά από χρόνια βρήκε τη νέα του ιδιοκτήτρια, η οποία είναι μάνατζερ ενός στριπ κλαμπ. 



Κλείσιμο

Το γκρίζο σπίτι, στο οποίο έζησε την φρίκη για 24 χρόνια η Ελίζαμπεθ Φριτζλ, καθώς ο πατέρας της την κρατούσε φυλακισμένη σε ένα σκοτεινό υπόγειο, βιάζοντας της και αποκτώντας μαζί της επτά παιδιά, αγοράστηκε από την μάνατζερ ενός στριπ κλαμπ και έναν συνεργάτη της.

Οι νέοι ιδιοκτήτες σκοπεύουν να διαχωρίσουν το σπίτι σε διαμερίσματα, κάποια από τα οποία θα νοικιαστούν από τους εργαζόμενους στο κλαμπ. Όπως αποκάλυψε ο σύζυγος της νέας ιδιοκτήτριας: «Δεν μπορείς να το αφήσεις άδειο για πάντα. Πρέπει να επαναφέρουμε τη ζωή σε αυτό. Μέσα σε δύο χρόνια θα ξαναγίνει ένα σπίτι όπως κάθε άλλο». 



Το υπόγειο, στο οποίο είχε φυλακίσει ο Φριτζλ την άτυχη κόρη του και κάποια από τα παιδιά που είχε αποκτήσει μαζί της με τη βία, έχει καλυφθεί από τσιμέντο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης