Η Μελάνια Τραμπ δεν θα μετακομίσει στον Λευκό Οίκο: Υπάρχουν σύννεφα στον γάμο της;

Η Μελάνια Τραμπ δεν θα μετακομίσει στον Λευκό Οίκο: Υπάρχουν σύννεφα στον γάμο της;

Μετά την αποκάλυψη ότι η σύζυγος του νεοεκλεγέντα Αμερικανού προέδρου δεν θα μετακομίσει στον Λευκό Οίκο στις 20 Ιανουαρίου, αλλά θα παραμείνει στο πολυτελές διαμέρισμα της Νέας Υόρκης με τον 10χρονο γιο του ζευγαριού, οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διχάστηκαν

Η Μελάνια Τραμπ δεν θα μετακομίσει στον Λευκό Οίκο: Υπάρχουν σύννεφα στον γάμο της;
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι η γοητευτική σύζυγός του Μελάνια και ο 10χρονος γιος τους Μπάρον δεν θα τον ακολουθήσουν στον Λευκό Οίκο στις 20 Ιανουαρίου, όταν θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του, αλλά θα παραμείνουν στην Νέα Υόρκη για να μην αλλάξει σχολικό περιβάλλον ο Μπάρον.

Όμως, καθώς αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ πριν στο παρελθόν, αρκετοί ήταν οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κατέκριναν την Μελάνια Τραμπ ότι πήρε μια «φρικτή» απόφαση ενώ κάποιοι άλλοι την δικαιολόγησαν και χαρακτήρισαν το ζεύγος Τραμπ «καλούς γονείς».

«Η εγκατάσταση της Πρώτης Οικογένειας της χώρας στον Λευκό Οίκο είναι ένα σύμβολο για την χώρα μας και για όλο τον κόσμο»
, έγραψε μια χρήστης στο Twitter ενώ μερικοί σχολίασαν χιουμοριστικά ότι ίσως στην Μελάνια δεν αρέσει η εσωτερική διακόσμηση στον Λευκό Οίκο, αλλά, υπήρξαν και μερικοί που αναρωτήθηκαν αν ο γάμος του νέου Αμερικανού προέδρου περνάει κρίση.

Κλείσιμο
Πάντως, στο παρελθόν δύο Πρώτες Κυρίες απαρνήθηκαν τον Λευκό Οίκο. Η Μάρθα Ουάσιγκτον, σύζυγος του πρώτου προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Ουάσιγκτον, επειδή τότε δεν είχε κτιστεί ο Λευκός Οίκος και η Άννα Χάρισον, σύζυγος του προέδρου Ουίλιαμ Χένρι Χάρισον, ο οποίος ήταν ο ένατος πρόεδρος της χώρας και απεβίωσε την 32η μέρα της θητείας του, προτού προλάβει να εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο.

Παρόλο, που κατά την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ η σύζυγός του είχε δηλώσει ότι προτεραιότητά της εξακολουθεί να είναι ο γιος της Μπάρον, οι οικογένειες άλλων προέδρων στο παρελθόν, που είχαν παιδιά στο σχολείο κατόρθωσαν να συνδυάσουν τις υποχρεώσεις των παιδιών τους με τα καθήκοντα που καλείται να επιτελέσει η εκάστοτε Πρώτη Κυρία της χώρας.



Η Τσέλσι Κλίντον ήταν 12 ετών όταν ο πατέρας της Μπιλ Κλίντον εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ και οι δύο κόρες του απερχόμενου προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, Σάσα και Μάλια, ήταν επίσης μαθήτριες, όταν ο Ομπάμα εξελέγη πρόεδρος.

Αυτό δεν εμπόδισε τις οικογένειες των δυο προέδρων να μετακομίσουν μαζί τους στον Λευκό Οίκο από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων τους. Μάλιστα, στην περίπτωση των Ομπάμα η οικογένεια μετακόμισε στην Ουάσιγκτον πριν τον Ιανουάριο, ώστε οι δύο κόρες του προέδρου να μην αλλάξουν σχολείο στο μέσον του σχολικού έτους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης