Βίντεο: Με «total black look» η πρώτη εμφάνιση της Μελάνια από το Καπιτώλιο

Βίντεο: Με «total black look» η πρώτη εμφάνιση της Μελάνια από το Καπιτώλιο

Από τα ολόλευκα του θριάμβου στα... ολόμαυρα της πρώτης της επίσκεψης στο νέο της σπίτι και στην έδρα του Κογκρέσου

Βίντεο: Με «total black look» η πρώτη εμφάνιση της Μελάνια από το Καπιτώλιο
Ένα σοβαρό (αν και κάπως πένθιμο) σύνολο επέλεξε η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ για την πρώτη της επίσκεψη στον Λευκό Οίκο και το Καπιτώλιο, στο πλευρό του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ
.

Αν και είχε επιλέξει να φορέσει ολόλευκα τη βραδιά που ο σύζυγός της εκλέχτηκε πρόεδρος, κατά τη σημερινή της επίσκεψη στον Λευκό Οίκο και το Καπιτώλιο το 46χρονο πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία επέλεξε πιο «αυστηρά» ρούχα,  θέλοντας ίσως να πλασάρει ένα πιο σοβαρό look που ταιριάζει με τον νέο της ρόλο.

Κλείσιμο


Η κ. Τραμπ έφθασε στις ΗΠΑ το 1996, πήρε την αμερικανική υπηκοότητα το 2006, έναν χρόνο μετά τον γάμο της με τον επιχειρηματία. Πάντα χαμογελαστή και με προσεγμένη εμφάνιση, η Μελάνια Τραμπ είναι σε γενικές γραμμές συγκρατημένη στις αντιδράσεις της και αναμένεται να είναι μια πιο «κλασική» Πρώτη Κυρία.



Στα νεανικά της χρόνια εργάστηκε ως μοντέλο στην Ιταλία και τη Γαλλία. Στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος τον Ιούλιο, η Μελάνια Τραμπ δέχθηκε σφοδρή κριτική καθώς είχε αντιγράψει στην πρώτη της ομιλία πολλά αποσπάσματα μιας παλιάς ομιλίας της Μισέλ Ομπάμα. Κατόπιν χάθηκε από το προσκήνιο, για να επιστρέψει πολύ πρόσφατα, εκφωνώντας μια ομιλία με επίκεντρο τις «αμερικανικές αξίες, την ευγένεια, την τιμιότητα, τον σεβασμό, τη συμπόνια, τη γενναιοδωρία».



Η 46χρονη, η οποία δηλώνει «πολύ ανεξάρτητη», είχε πει ότι εάν γινόταν Πρώτη Κυρία, θα επένδυε στην προάσπιση των γυναικών και των παιδιών. Και θα επικεντρωνόταν και στον αγώνα κατά της παρενόχλησης στο Διαδίκτυο.

Το εντυπωσιακό λευκό σύνολο της βραδιάς της νίκης





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης