Βίντεο: Οπαδοί του Τραμπ τρομοκρατούν ψηφοφόρους έξω από εκλογικά κέντρα

Βίντεο: Οπαδοί του Τραμπ τρομοκρατούν ψηφοφόρους έξω από εκλογικά κέντρα

Μεγάλο κονβόι οχημάτων με υψωμένες ομοσπονδιακές σημαίες των ΗΠΑ περιφέρεται στους δρόμους, ενώ οι επιβαίνοντες εκτοξεύουν απειλές

Βίντεο: Οπαδοί του Τραμπ τρομοκρατούν ψηφοφόρους έξω από εκλογικά κέντρα
Η ένταση της προεκλογικής εκστρατείας μεταξύ των δύο μεγάλων διεκδικητών της αμερικανικής προεδρίας μεταφέρθηκε στους δρόμους της Φλόριντα, όπου δεκάδες οχήματα με οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ περιφέρονται στους δρόμους, έξω από τα εκλογικά κέντρα και προσπαθούν να επηρεάσουν τους ψηφοφόρους, δημιουργώντας ένα κλίμα τρομοκρατίας.

Οι οπαδοί του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου είχαν τοποθετήσει σημαίες της Ομοσπονδίας των ΗΠΑ και έγραφαν σε πλακάτ το σύνθημα: «Τραμπ για πρόεδρος».

Κλείσιμο
Οι υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ φώναζαν στους ψηφοφόρους και τους καλούσαν να ψηφίσουν τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο, με απειλητικό ύφος.

Δείτε το βίντεο με το κονβόι των οχημάτων και τις καταστάσεις που δημιουργούνται στους δρόμους των ΗΠΑ...




Τις προηγούμενες ημέρες, δεν ήταν λίγοι οι υποστηρικτές του Τραμπ, οι οποίοι δήλωναν ευθαρσώς στους δημοσιογράφους, ότι αν αναδειχθεί πρόεδρος η Χίλαρι Κλίντον, θα βγουν στους δρόμους, προκαλώντας επανάσταση και ότι δεν σκοπεύουν να αναγνωρίσουν και να αποδεχθούν τη νίκη της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης