Η Μέι ζήτησε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιούνκερ
Η δικαστική απόφαση θα μπορούσε να επηρεάσει τη δέσμευση της Μέι στις Βρυξέλλες να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για το Brexit έως τον Μάρτιο
UPD:
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με την Τερέζα Μέι αύριο το πρωί ύστερα από αίτημα της Βρετανίδας πρωθυπουργού, δήλωσε εκπρόσωπος της Κομισιόν σε συνέντευξη Τύπου.
Ο εκπρόσωπος αρνήθηκε να σχολιάσει την απόφαση δικαστηρίου του Λονδίνου ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να συμβουλευθεί το βρετανικό κοινοβούλιο πριν ξεκινήσει επίσημα τις συζητήσεις για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η δικαστική απόφαση θα μπορούσε να επηρεάσει τη δέσμευση της Μέι στις Βρυξέλλες να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για το Brexit έως τον Μάρτιο.
Ερωτηθείς για το χρονοδιάγραμμα, ο εκπρόσωπος αρνήθηκε να σχολιάσει, αλλά σημείωσε ότι τα υπόλοιπα 27 κράτη-μέλη της ΕΕ έχουν παροτρύνει το Λονδίνο να ξεκινήσει άμεσα τις συζητήσεις.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους