Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον υπόσχεται «σέξι» ξενοδοχεία στο... Διάστημα!

Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον υπόσχεται «σέξι» ξενοδοχεία στο... Διάστημα!

Ο ιδιόρρυθμος Βρετανός μεγιστάνας δήλωσε ότι σε 100 χρόνια θα έχει εποικιστεί ο Άρης

Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον υπόσχεται «σέξι» ξενοδοχεία στο... Διάστημα!
Παρά την συντριβή του τουριστικού διαστημόπλοιου Virgin Galactic, κατά την διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης το 2014, ο διευθύνων σύμβουλος της ομώνυμης εταιρείας, Βρετανός επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Μπράνσον, δεν το βάζει κάτω.

Ο 66χρονος δισεκατομμυριούχος με ακόρεστη δίψα για περιπέτεια πέρα από τα σύνορα της γης δήλωσε την Δευτέρα ότι σχεδιάζει να δημιουργήσει σέξι διαστημικά ξενοδοχεία, τα οποία υπό μορφή διαστημικής κάψουλας θα τεθούν σε τροχιά γύρω από την γη και μέσα σε αυτά οι άνθρωποι θα χαλαρώνουν. Όταν οι ταξιδιώτες το επιθυμούν θα μπορούν να μπαίνουν σε μικρά διαστημόπλοια και να κάνουν περιηγήσεις στο φεγγάρι ενώ αργότερα, θα επιστρέφουν στα καταλύματά τους να ξεκουράζονται.

Κλείσιμο


«
Θα επιθυμούσα να δημιουργήσω σέξι ξενοδοχεία της Virgin στο διάστημα, όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να μένουν μέσα σε κάψουλες και όταν ξυπνούν το πρωί να μπαίνουν σε μικρά διαστημόπλοια και να ταξιδεύουν στο φεγγάρι. Το βράδυ θα επιστρέφουν στην διαστημική τους κάψουλα», δήλωσε ο Μπράνσον.

Ο ίδιος, δήλωσε ότι μέσα στα επόμενα 100 χρόνια οι άνθρωποι θα έχουν εποικίσει κάποιον πλανήτη, όπως τον Άρη και έδειξε να συμφωνεί με παλαιότερες δηλώσεις του Στίβεν Χόκινγκ, ο οποίος είχε υποστηρίξει πως υπάρχει ανάγκη για εποικισμό σε άλλους πλανήτες, σε περίπτωση καταστροφής της γης.

Πάντως, ο Χόκινγκ έχει ήδη κλείσει εισιτήριο για ταξίδια με το διαστημόπλοιο της Virgin’s Galactic και μάλιστα, χωρίς τίμημα! Όπως έγινε γνωστό, όποιος επιθυμεί να γνωρίσει την έλλειψη βαρύτητας για έξι λεπτά μέσα στο διαστημόπλοιο του εκκεντρικού επιχειρηματία, θα πρέπει να καταβάλει το ποσόν των 250.000 δολαρίων!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης