Ισπανία: Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίσια πήγαν τις κόρες τους σχολείο

Σαν δύο κοινοί θνητοί ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας συνόδευσαν οι ίδιοι τα παιδιά τους την πρώτη μέρα στο σχολείο

Το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας έχει αρκετές υποχρεώσεις, αλλά βρήκε τον χρόνο να συνοδεύσει, όπως κάνουν οι περισσότεροι γονείς, τις δύο μικρές κόρες του στο σχολείο μια και σήμερα όπως και στην Ελλάδα, χτύπησε για τους μαθητές το πρώτο κουδούνι και στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου.



Ο 48χρονος βασιλιάς Φελίπε κάθισε στο τιμόνι του αυτοκινήτου του και με συνοδηγό την 43χρονη βασίλισσα Λετίσια, πρώην δημοσιογράφο, οδήγησε στο ιδιωτικό σχολείο της Μαδρίτης «Colegio Santa María de los Rosales», τις δύο μικρές πριγκίπισσες, την 10χρονη Λεονόρ, διάδοχο του θρόνου και την μικρότερη αδελφή της, την 9χρονη πριγκίπισσα Σοφία.

Όταν το βασιλικό αυτοκίνητο πλησίασε έξω από το σχολείο η βασίλισσα Λετίσια χαμογελαστή χαιρέτισε τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία, που περίμεναν την οικογένεια των γαλαζοαίματων και το ίδιο έκανε και ο Ισπανός βασιλιάς.



Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της El Pais τα δίδακτρα στο σχολείο είναι 700 ευρώ τον μήνα και το ωράριο είναι από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη 9:30 έως 17:30  ενώ την Παρασκευή είναι μέχρι τις 15:45.



Οι δύο μικρές πριγκίπισσες διδάσκονται, επίσης, μπαλέτο, μουσική και αγγλικά ενώ μιλούν ήδη πολύ καλά την αγγλική γλώσσα αφού η μία νταντά τους είναι από την  Βρετανία. Στο ιδιωτικό σχολείο της Μαδρίτης η στολή για τις μαθήτριες είναι γκρι φούστα, μπλε πουλόβερ και παπούτσια σε σκούρο μπλε χρώμα.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr