Βίντεο: Τόπλες Ρωσίδα σε μηχανή «ζαλίζει» οδηγούς και περαστικούς!

Φόρεσε το κράνος της, ένα μαύρο στρινγκ και ανέβηκε στην πολλών κυβικών μηχανή του φίλου της, ξέχασε όμως κάτι...

Μια νεαρή γυναίκα από την πόλη Καλούγκα, στη δυτική Ρωσία, κατάφερε να απασχολήσει τα social media με ένα βίντεο που ανάρτησαν χρήστες και έχει γίνει viral. Η καλλίγραμμη Ρωσίδα ανέβηκε στην πολλών κυβικών μηχανή του φίλου της, φόρεσε το κράνος της, αλλά ξέχασε να βάλει ρούχα, εκτός από ένα μαύρο δαντελένιο στρινγκ.

Η τόπλες Ρωσίδα «ζάλισε» τους οδηγούς των άλλων οχημάτων και τους περαστικούς, που έσπευσαν να καταγράψουν «το σπάνιο θέαμα» με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Για καλή τύχη της ίδιας και του οδηγού της μηχανής, ο έλεγχος της τροχαίας δεν τους εντόπισε, όμως, όταν το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο τα σχόλια των χρηστών ήταν διχασμένα.



Ένας χρήστης έγραψε: «Θα ήθελα να δω περισσότερα κορίτσια όπως αυτό στους δρόμους μας», όμως υπήρξαν και χρήστες που διαφωνούσαν με την τόπλες εμφάνιση της νεαρής κοπέλας. «Αποσπούσε την προσοχή των οδηγών, θα μπορούσε να προκληθεί ατύχημα», ανέφερε ένας χρήστης.

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, που του ζητήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό, δήλωσε ότι η συνεπιβάτης της μηχανής δεν έκανε κάτι παράνομο επειδή είχε «κρύψει» το στήθος της στην πλάτη του οδηγού και πρόσθεσε ότι θα υπήρξε αδίκημα, αν η κοπέλα κυκλοφορούσε γυμνή στους δρόμους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr