Σε απόλυση 2.745 δικαστικών προχωρά η τουρκική κυβέρνηση, την ίδια ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η «εκκαθάριση» από το στράτευμα άλλων 3.000 στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που συνελήφθησαν ως ύποπτοι για συμμετοχή στο αποτυχημένο πραξικόπημα.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, έγινε γνωστό ότι το Ανώτατο Συμβούλιο Δικαστών και Εισαγγελέων αποφάσισε την απόλυση των 2.745 δικαστικών που θεωρούνται ύποπτοι για σχέσεις με τους πραξικοπηματίες.
Με κατεπείγουσες διαδικασίες το Ανώτατο Δικαστικό σώμα της Τουρκίας προχωράει στην επιλογή και τον διορισμό των δικαστών και εισαγγελέων που θα κρίνουν την τύχη των πραξικοπηματιών, όπως μεταδίδει η Daily Sabah.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το HSYK θα συνεδριάσει άμεσα προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης οι υπεύθυνοι για την απόπειρα του πραξικοπήματος.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.