Bild: Mε αυτό το όπλο οι ελεύθεροι σκοπευτές αιματοκύλησαν το Ντάλας

Bild: Mε αυτό το όπλο οι ελεύθεροι σκοπευτές αιματοκύλησαν το Ντάλας

Aνοίγοντας πυρ με το ημιαυτόματο AR-15 σκοτώνεις σε μικρό χρονικό διάστημα όσο τον δυνατόν περισσότερα άτομα - Το ίδιο είχε χρησιμοποιήσει και ο μακελάρης του Ορλάντο, Ομάρ Ματίν 

Bild: Mε αυτό το όπλο οι ελεύθεροι σκοπευτές αιματοκύλησαν το Ντάλας
Mε το αγαπημένο όπλο των μακελάρηδων, το ημιαυτόματο AR-15, οι ελεύθεροι σκοπευτές στο Ντάλας άνοιξαν πυρ κατά 11 αστυνομικών σκοτώνοντας εν ψυχρώ πέντε από αυτούς, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Με το όπλο αυτό, ο Ομάρ Ματίν είχε σκορπίσει το θάνατο σε 49 ανθρώπους στο Ορλάντο της Φλόριντα τραυματίζοντας σε 53. 
Κλείσιμο

Οι δράστες μαζικών δολοφονιών στις ΗΠΑ έχουν μάλλον προτίμηση στο συγκεκριμένο όπλο αν σκεφθεί κανείς ότι με αυτό το όπλο αδίστακτοι δολοφόνοι εξαπέλυσαν επιθέσεις στο δημοτικό σχολείο του Νιούταουν, τον κινηματογράφο στην Αουρόρα και σε εταιρία του Σαν Μπερναρντίνο.
 


Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild» ανοίγοντας πυρ με το ημιαυτόματο AR-15
σκοτώνεις σε μικρό χρονικό διάστημα όσο τον δυνατόν περισσότερα άτομα. Στις ΗΠΑ, τέτοιου είδους όπλα υπολογίζονται σε 3,7 εκατομμύρια.    

Oι πληροφορίες που ενισχύουν την εκδοχή της Bild ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές χρησιμοποίησαν το όπλο εαυτό είναι δύο: 
  
1ον: Μαρτυρία ενός κατοίκου του Ντάλας ότι ένας αστυνομικός πυροβολήθηκε από ελεύθερο σκοπευτή με ημιαυτόνομο AR- 15. «Μπροστά στα μάτια μας είδαμε έναν ένοπλο άνδρα να ανοίγει πυρ κατά του αστυνομικού αδειάζοντας όλες τις σφαίρες στο στήθος του», δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας, όπως αναφέρει το γαλλικό δίκτυο RTL.  

2ον: Ο άνδρας που αρχικά συνελήφθη από τους αστυνομικούς στο Ντάλας και, εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος, είχε στην κατοχή του ένα ημιαυτόματο AR- 15 για την ασφάλειά του, όπως είπε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης