Ο παραολυμπιονίκης περιμένει τη νέα του ποινή, η οποία μπορεί να αγγίζει τα 15 χρόνια
Την ποινή του Όσκαρ Πιστόριους για τη δολοφονία της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ ανακοινώνει σήμερα το δικαστήριο.
Ο 29χρονος Νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης, που πρωτόδικα κρίθηκε ένοχος για «ανθρωποκτονία εξ αμελείας» της νεαρής κοπέλας τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου του 2013, και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 15 ετών.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς