CIA: H επίθεση στο Ατατούρκ έχει τη «σφραγίδα» του ΙSIS
Τη «σφραγίδα αθλιότητας» του Ισλαμικού Κράτους φέρει, σύμφωνα με τον επικεφαλής της CIA, η επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης
O επικεφαλής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) Τζον Μπρέναν δήλωσε την Τετάρτη ότι η επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο Ατατούρκ φέρει τη «σφραγίδα» του Ισλαμικού Κράτους.
Ο Τζον Μπρέναν επεσήμανε εξάλλου ότι η απόφαση των Βρετανών πολιτών υπέρ του Brexit ενδέχεται να φέρει την Ευρώπη ενώπιον της μεγαλύτερης πρόκλησης που έχει αντιμετωπίσει έως σήμερα.
Την ίδια άποψη φαίνεται πως συμμερίζεται και ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος υποστήριξε ότι η επίθεση μπορεί να διαπράχθηκε από το Ισλαμικό Κράτος.
«Αυτή η επίθεση δείχνει σε ποιο βαθμό αυτές οι βίαιες οργανώσεις δεν έχουν και πολλά να προτείνουν πέρα από το να δολοφονούν αθώους» ανθρώπους, δήλωσε ο Ομπάμα έπειτα από μια συνάντηση που είχε στον Καναδά με τον πρόεδρο του Μεξικού Ενρίκε Πένια Νιέτο.
Κλείσιμο
«Χάνουν συνεχώς εδάφη, είναι ανίκανοι να κυβερνήσουν τις περιοχές που έχουν καταλάβει. Θα ηττηθούν στη Συρία, θα τους νικήσουμε στο Ιράκ», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.