Κάμερον: Συνομιλίες για το Brexit πριν την ενεργοποίηση του Άρθρου 50
Μπορεί να πραγματοποιηθεί συζήτηση μεταξύ του νέου πρωθυπουργού με τους εταίρους του, ακόμα και πριν από την ενεργοποίηση του άρθρου 50, ανέφερε σήμερα ο Κάμερον
δήλωσε ότι ο διάδοχός του θα μπορούσε να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τηνΕυρωπαϊκή Ένωση
σχετικά με την αποχώρηση της χώρας από την ΕΕ προτού υποβληθεί επίσημο αίτημα από το Λονδίνο με το οποίο θα ξεκινήσει η νομική διαδικασία που συνδέεται με το άρθρο 50 της συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και παρά τις δηλώσεις περί του αντιθέτου από αξιωματούχους της ΕΕ.
Κλείσιμο
«Εκείνοι λένε "όχι διαπραγμάτευση, χωρίς γνωστοποίηση" (της πρόθεσης) αλλά δεν νομίζω ότι αυτό αποκλείει το ενδεχόμενο μιας συζήτησης μεταξύ του νέου πρωθυπουργού με τους εταίρους του ή ακόμα και με τους θεσμούς προκειμένου να συνεχίσουμε να πορευόμαστε» προς τη σωστή κατεύθυνση, επισήμανε ο απερχόμενος πρωθυπουργός.
Ο Ντέιβιντ Κάμερον σημείωσε επιπλέον ότι το να μείνει ενωμένη η Βρετανία είναι μέγιστης σημασίας, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στις ανησυχίες ότι οι χώρες που την απαρτίζουν θα επιδιώξουν την ανεξαρτησία τους αφού οι Βρετανοί ψήφισαν υπέρ της εξόδου από την ΕΕ.
«Το να κρατήσουμε ενωμένο το ΗΒ αποτελεί ένα απόλυτα ύψιστο εθνικό συμφέρον για την χώρα» τόνισε ο επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης στο κοινοβούλιο.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.