«Οι Βρετανοί έκαναν ξεκάθαρα μια επιλογή. Θέλησαν να βγουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Λυπάμαι για αυτή την επιλογή αλλά τη σέβομαι».
Τα παραπάνω ανέφερε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, προσερχόμενος σήμερα στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες που πραγματοποιείται έπειτα από το βρετανικό δημοψήφισμα που σόκαρε την Ένωση.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο κ. Ολάντ ανέφερε πως δεν μπορεί να φανταστεί ότι η βρετανική κυβέρνηση δεν θα σεβαστεί τη βούληση του λαού της, ενώ την ίδια ώρα πρόσθεσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ξεκαθαρίσει πως η Βρετανία θα πρέπει να ενημερώσει το συντομότερο δυνατόν τις Βρυξέλλες για το τι προτίθεται να πράξει.
Όπως υπογράμμισε, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο καθώς τα βλέμματα όλου του κόσμου είναι στραμμένα στην Ευρώπη μετά το δημοψήφισμα της Βρετανίας. Τέλος, αναφερόμενος στην ευρωζώνη, είπε ότι υπάρχει ανάγκη να οργανωθεί πιο δημοκρατικά.
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;