Βίντεο: Το φιλί του νικητή Ραχόι στη γυναίκα του

Βίντεο: Το φιλί του νικητή Ραχόι στη γυναίκα του

Βγαίνοντας στο μπαλκόνι για την ομιλία νίκης των εκλογών, ο Μαριάνο Ραχόι την χαρακτήρισε την πιο δύσκολη της ζωής του λέγοντας παράλληλα: Το κόμμα μας είναι η σημαία της Ισπανίας

Βίντεο: Το φιλί του νικητή Ραχόι στη γυναίκα του
Στην οδό Γένοβα, που βρίσκονται τα γραφεία του Λαϊκού κόμματος, βγήκε ο Μαριάνο Ραχόι, για να χαιρετίσει τους ψηφοφόρους, που τον στήριξαν και τον έβγαλαν εκ νέου πρώτο στις ισπανικές εκλογές, χαρίζοντάς του 14 περισσότερες έδρες από τις προηγούμενες εκλογές.

Ξεκινώντας την ομιλία του, τη χαρακτήρισε ως την «πιο δύσκολη ομιλία της ζωής» του. Ο Ραχόι, προχώρησε τονίζοντας ότι: «Νιώθω τεράστια υπερηφάνεια γι αυτό το κόμμα. Δεν ήταν μια εύκολη περίοδος, αλλά αυτό το κόμμα είχε κουράγιο, όρεξη, αποφασιστικότητα. Πάντα υπήρχε κάποιος με τη σημαία του κόμματος που είναι η σημαία της Ισπανίας και αντιπροσωπεύει αυτό στο οποίο πιστεύουμε όλοι, παρά τις δυσκολίες».

Με αφορμή το Brexit, στο μπαλκόνι στο οποίο βγήκε ο Μαριάνο Ραχόι, δέσποζε πίσω του το μήνυμα «a favor» που σημαίνει υπέρ και προφανώς μεταφράζεται ως υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ από κάτω του με μεγάλα γράμματα φαινόταν το Gracias προς τον κόσμο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης