ΗΠΑ: Νέο βιβλίο αποκαλύπτει την «κρίση ταυτότητας» της Χίλαρι Κλίντον

ΗΠΑ: Νέο βιβλίο αποκαλύπτει την «κρίση ταυτότητας» της Χίλαρι Κλίντον

Πρώην πράκτορας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών γράφει για το ξέσπασμα της υποψήφιας προέδρου της Αμερική, όταν έμαθε για την απιστία του Μπιλ Κλίντον με τη Μόνικα Λεβίνσκι

ΗΠΑ: Νέο βιβλίο αποκαλύπτει την «κρίση ταυτότητας» της Χίλαρι Κλίντον
Όταν η Χίλαρι έμαθε για την ανάρμοστη σχέση του Μπιλ Κλίντον με την Μόνικα Λεβίνσκι , του μαύρισε το μάτι... Στη διάρκεια του τσακωμού τους,  ένα σπασμένο βάζο βρέθηκε στο πάτωμα. Το πιθανότερο είναι να το πέταξε η απατημένη Χίλαρι....  

Τις πιπεράτες αυτές πληροφορίες αφηγείται στο βιβλίο του ο πρώην πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, Gary Byrne, υπό τον τίτλο "Crisis of Character: A White House Secret Service Officer Discloses His Firsthand Experience with Hillary, Bill, and How They Operate" . Στις σελίδες του , η Χίλαρι σκιαγραφείται ως μία βίαιη σύζυγος που είχε συχνά ψυχολογικά ξεσπάσματα. 

Κλείσιμο
"Όσα είδα τη δεκαετία του ' 90 δίπλα τους (στο ζεύγος Κλίντον ) με αρρώστησαν", υποστηρίζει ο πρώην πράκτορας αποκαλύπτοντας πως, η Χίλαρι όταν έμαθε για την ερωτική περιπέτεια του συζύγου της με την τότε μαθητευόμενη στο Λευκό Οίκο, Μόνικα Λεβίνσκι,  του...  μαύρισε το μάτι από τα νεύρα της κατά τη διάρκεια ενός καυγά τους στο Λευκό Οίκο. 

Στο πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, ο Gary Byrne ισχυρίζεται ότι μια "ιδιαίτερα έντονη λογομαχία" μεταξύ του τότε πρώτου ζεύγους των ΗΠΑ, "έληξε με χειροδικία" κι ένα βάζο σπασμένο στο πάτωμα. Την επόμενη μέρα ο πρόεδρος Κλίντον εμφανίστηκε στο γραφείο με μαυρισμένο μάτι.



"Ρώτησα τον γραμματέα του Μπιλ Κλίντον πώς έγινε η μελανιά και το πρήξιμο κι εκείνος απάντησε ότι ήταν μια αλλεργική αντίδραση στον καφέ", αναφέρει το βιβλίο.

Ο πρώην πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών υποστηρίζει επίσης πως παρακολουθούσε προσωπικά τα ερωτικά παιχνίδια του Μπιλ Κλίντον όταν ήταν πρόεδρος ενώ αποκαλύπτει πως ξεφορτώθηκε συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αργότερα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να ενοχοποιήσουν τον ερωτικά άτακτο πρόεδρο. 

"Το μπλε φόρεμα με τον λεκέ δεν ήταν το μόνο αποδεικτικό στοιχείο για τα αδικήματα του Μπιλ Κλίντον ", δηλώνει ο ίδιος. Η κυκλοφορία του βιβλίου του αναμένεται στις 28 Ιουνίου, δηλαδή ένα μήνα προτού η Χίλαρι λάβει και τυπικά το χρίσμα από το Δημοκρατικό Κόμμα για την διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης