Οι δύο σκύλοι του Μπαράκ Ομπάμα έχουν πρόγραμμα όπως ο πρόεδρος!

Οι δύο σκύλοι του Μπαράκ Ομπάμα έχουν πρόγραμμα όπως ο πρόεδρος!

Τι δήλωσε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα για τον Bo και την Sunny, τους δύο σκύλους της οικογένειας που «εργάζονται» στον Λευκό Οίκο

Οι δύο σκύλοι του Μπαράκ Ομπάμα έχουν πρόγραμμα όπως ο πρόεδρος!
Ο Bo και η Sunny είναι οι δύο σκύλοι της οικογένειας Ομπάμα, όμως δεν πρόκειται απλά για δύο συνηθισμένα κατοικίδια, αλλά για δύο κατοικίδια που έχουν προκαθορισμένο πρόγραμμα και καθήκοντα, όπως ακριβώς και ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο 7χρονος Bo είναι δώρο του γερουσιαστή Τεντ Κένεντι στον Ομπάμα τον Απρίλιο του 2009, λίγους μήνες πριν φύγει ο ίδιος από την ζωή. Με τον Bo ο Μπαράκ Ομπάμα εκπλήρωσε την υπόσχεση που έδωσε στις δύο κόρες του Μάλια και Σάσα ότι, όταν θα εγκατασταθούν στον Λευκό Οίκο η οικογένεια θα αποκτήσει κατοικίδιο. Λίγο αργότερα δίπλα στον Bo κατέφθασε η Sunny, 4 ετών.

Τα δύο σκυλιά είναι «Πορτογαλικοί σκύλοι νερού», μια ράτσα εργατικών σκυλιών που αγαπούν το νερό και στο παρελθόν χρησίμευαν ως «πλήρωμα» σε αλιευτικά σκάφη για να βγάζουν τα ψάρια από τα δίχτυα.

Κλείσιμο


Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, έδωσε συνέντευξη στην Washington Post και μίλησε για τους δύο σκύλους της οικογένειας. Ο Bo, που ξεχωρίζει από την Sunny από το άσπρο τρίχωμα που έχει στο στήθος, αλλά και η Sunny, έχουν πρόγραμμα, όπως ακριβώς και ο πρόεδρος, δήλωσε η Μισέλ Ομπάμα και μάλιστα, είναι εκείνη που δίνει την έγκρισή της για τα events στα οποία θα εμφανιστούν οι δύο σκύλοι.



Όταν η Μισέλ Ομπάμα υποδέχεται τουρίστες στον Λευκό Οίκο, στις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων, στην παραδοσιακή γιορτή Easter Egg Roll, όταν η Πρώτη Κυρία καλεί στην προεδρική κατοικία παιδιά με προβλήματα υγείας, ακόμα και όταν παραλαμβάνει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου, ο Bo και η Sunny είναι πάντα στο πλευρό της.

Για τον Bo η Μισέλ Ομπάμα δήλωσε ότι πάντα ακολουθεί τον υπεύθυνο για την φροντίδα του πάρκου του Λευκού Οίκου και «επιθεωρεί» μαζί με όλο το εργατικό δυναμικό τα φυτά και, όπως η ίδια ανέφερε, ακόμα και όταν εκείνη του φωνάζει την αγνοεί αν δεν έχει τελειώσει την δουλειά του.

«Μου αρέσει να κάθομαι στο πάτωμα μαζί τους και να φυσάω το πρόσωπό τους, μου αρέσει να τους κάνω να τρέχουν και να κυνηγούν ο ένας τον άλλον. Είναι τόσο χαριτωμένα, θέλω απλά να τα έχω στην αγκαλιά μου και να τους κάνω μασάζ», δήλωσε η Μισέλ Ομπάμα στην Washington Post.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης