Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η γυναίκα του Τομ Τζόουνς

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η γυναίκα του Τομ Τζόουνς

Είχαν γνωριστεί στην ηλικία των 12 ετών και παντρεύτηκαν στα 17 τους, το 1957

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η γυναίκα του Τομ Τζόουνς
Δύσκολες ώρες περνά ο διάσημος τραγουδιστής Τομ Τζόουνς, καθώς η σύζυγός του, Λίντα Ρόουζ, έχασε τη ζωή της το πρωί της Κυριακής, έπειτα από σύντομη μάχη μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των εκπροσώπων του τραγουδιστή: «Έχοντας γύρω της τον σύζυγό της και τα αγαπημένα της πρόσωπα, άφησε την τελευταία της πνοή, στο νοσοκομείο "Cedars Sinai" στο Λος Άντζελες».

Ο Τομ Τζόουνς γνώρισε την γυναίκα του στην ηλικία των 12 ετών και παντρεύτηκαν στα 17 τους, το 1957, ενώ η Ρόουζ ήταν ήδη έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Κλείσιμο
Πρόσφατα, ο διάσημος τραγουδιστής είχε αναφερθεί στην ασθένεια που ταλαιπωρούσε τη σύζυγό του, αποκαλύπτοντας πως η αγαπημένη τους ασχολία είναι να μιλούν μεταξύ τους στο τηλέφωνο.

Όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει: «Όταν βλέπεις κάποιον, συνειδητοποιείς πως ο χρόνος έχει περάσει, ενώ όταν μιλάμε στο τηλέφωνο, είμαστε ξανά νέοι. Δεν έχουμε γεράσει στο τηλέφωνο».

Πριν λίγες μέρες ο 75χρονος τραγουδιστής ακύρωσε την περιοδεία του στην Ασία, λόγω μιας «σοβαρής ασθένειας» στην οικογένειά του, με μια σύντομη ανακοίνωση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ποιος ήταν άρρωστος.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης