Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο «κλείνει» τα air condition και τα πιστολάκια μαλλιών

Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο «κλείνει» τα air condition και τα πιστολάκια μαλλιών

Το μέτρο περιλαμβάνεται στο σχέδιο των 60 ημερών προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος γενικευμένου μπλακ άουτ στη χώρα

Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο «κλείνει» τα air condition και τα πιστολάκια μαλλιών
Πριν από δύο ημέρες ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο ανακοίνωσε ότι για τις επόμενες 60 ημέρες τα καταστήματα θα μένουν κλείστά κάθε Παρασκευή με στόχο να αποφευχθούν τα μπλακ άουτ.

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό έκτακτο μέτρο που περιλαμβάνει αυτό το σχέδιο διάρκειας δύο μηνών αφού όπως έγινε γνωστό ο πρόεδρος της Βενεζουέλας ζήτησε από τους πολίτες αφενός να μην βάζουν τα air condition να δουλεύουν σε θερμοκρασίες μικρότερες των 23 βαθμών Κελσίου και αφετέρου να σταματήσουν να χρησιμοποιούν πιστολάκια μαλλιών.

Κλείσιμο
Την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση στην παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος δυσχεραίνει η ξηρασία λόγω της οποίας τα επίπεδα του νερού στα υδροηλεκτρικά εργοστάσια έχουν φτάσει στο όριο συναγερμού.

«Ζητώ από τις οικογένειες, τους νέους, να συμμετέχουν σε αυτό το σχέδιο με πειθαρχία, με συνείδηση και εξαιρετική συνεργασία προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση» δήλωσε ο Μαδούρο.

Για να διασκεδάσει, δε, τις εντυπώσεις από το μέτρο των κλειστών συσκευών για το στέγνωμα των μαλλιών ο πρόεδρος της Βενεζουέλας έδωσε και συμβουλές ομορφιάς λέγοντας ότι «είμαι σίγουροπς ότι μια γυναίκα είναι πολύ πιο όμορφη όταν φτιάχνει τα μαλλία της με τα χέρια της και στη συνέχεια τα αφήνει να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο. Αυτό προτείνω στις γυναίκες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης