Θρίλερ με τον τζιχαντιστή με το καπέλο: Είναι τελικά ο δημοσιογράφος Σεφού;

Θρίλερ με τον τζιχαντιστή με το καπέλο: Είναι τελικά ο δημοσιογράφος Σεφού;

Γιατί η βελγική αστυνομία δεν έχει αποσύρει το βίντεο με τον τζιχαντιστή στο αεροδρόμιο αφού ο συνεργός των Μπακράουι και Λαχράουι συνελήφθη;

Θρίλερ με τον τζιχαντιστή με το καπέλο: Είναι τελικά ο δημοσιογράφος Σεφού;
Θρίλερ επικρατεί με την ταυτότητα του τρίτου τρομοκράτη με το καπέλο που καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα του αεροδρομίου Ζάβεντεμ των Βρυξελλών μαζί με τον Ιμπραήμ Ελ Μπακράουι και τον Ναζίμ Λαχράουι πριν σκορπίσουν το θάνατο.

Μπορεί βελγικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο τζιχαντιστής με το καπέλο, τα γυαλιά και το πανωφόρι να είναι ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος Φεϊζάλ Σεφού που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, όμως, καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει πραγματοποιηθεί για την ταυτότητα του τρίτου τρομοκράτη.

Την ίδια ώρα, η βελγική αστυνομία εξακολουθεί να ζητά πληροφορίες για τον τζιχαντιστή του Ζάβεντεμ δίχως να έχει αποσύρει βίντεο που τον καταγράφει να περπατά μαζί με τους Μπακράουι και Λαχράουι.

Όπως επισημαίνει η βελγική εφημερίδα Derniere Heure υπάρχουν ακόμα αμφιβολίες για την πραγματική ταυτότητα του τρομοκράτη με το καπέλο.

«
Κλείσιμο
Συμμετείχε στην πραγματικότητα ο Φεϊζάλ Σεφού στις επιθέσεις του αεροδρομίου; Είναι αυτός ο άνδρας με το καπέλο;», διερωτάται η βελγική εφημερίδα που συνεχίζει επισημαίνοντας πως παρότι ο Σεφού συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, την Δευτέρα η βελγική αστυνομία συνέχιζε να αναρτά φωτογραφίες και το βίντεο από τον τζιχαντιστή με το λευκό πανωφόρι.

Οι τοπικές αρχές αναφέρουν πως προσπαθούν να ταυτοποιήσουν επισήμως τον άνδρα, ο οποίος εικάζεται πως εγκατέλειψε τη βαλίτσα, η οποία περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό, και τράπηκε σε φυγή αφού οι δύο συνεργοί του πυροδότησαν τα εκρηκτικά.






Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η βελγική αστυνομία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης