Η «πανκ» εγγονή του Ιωσήφ Στάλιν δεν έχει καμία σχέση με τον διάσημο παππού της

Η «πανκ» εγγονή του Ιωσήφ Στάλιν δεν έχει καμία σχέση με τον διάσημο παππού της

Με τα τατουάζ της, τα πλατινέ μαλλιά και το σκισμένο μπλουζάκι της η Chrese Evans σίγουρα δεν είναι μια συμβατική 40άρα...

Η «πανκ» εγγονή του Ιωσήφ Στάλιν δεν έχει καμία σχέση με τον διάσημο παππού της
Με τα τατουάζ της, τα πλατινέ μαλλιά και το σκισμένο μπλουζάκι της η Chrese Evans σίγουρα δεν είναι μια συμβατική 40άρα.

Ωστόσο, η «πανκ» εμφάνιση δεν είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό που καθιστά αυτή τη γυναίκα ξεχωριστή. Η όμορφη ξανθιά που ποζάρει για τον φωτογραφικό φακό κρατώντας ένα όπλο και φυσώντας τον καπνό του τσιγάρου μέσα από τα κατακόκκινα χείλη της δεν είναι άλλη από την εγγονή του γνωστού δικτάτορα Ιωσήφ Στάλιν, ωστόσο λίγοι θα μπορούσαν να διακρίνουν ομοιότητες με τον διάσημο παππού της.

Πρόκειται για το παιδί της πολυαγαπημένης κόρης του «πατερούλη» της Σοβιετικής Ένωσης, Svetlana Alliluyeva και του Αμερικανού αρχιτέκτονα William Wesley Peters. Η Svetlana, που πέθανε από καρκίνο πριν από πέντε χρόνια σε ηλικία 85 ετών, παντρεύτηκε τον Peters όταν αυτομόλησε στις ΗΠΑ το 1967, απογοητευμένη από το κομμουνιστικό καθεστώς. Η φυγή της στη Δύση είχε ενοχλήσει αρκετά το κομμουνιστικό μπλοκ, ενώ η ίδια έγινε διάσημη συγγραφέας εκμεταλλευόμενη την ιδιαίτερη ιστορία της.

Κλείσιμο
Η Chrese, που βαφτίστηκε Ολγα, αλλά επέλεξε να αλλάξει το όνομά της, είναι η μικρότερη από τα τρία παιδιά της μητέρας της. Όπως η ίδια είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Daily Mail, η Svetlana την υπεραγαπούσε και την χαρακτήριζε μάλιστα «αμερικανίδα μέχρι το κόκκαλο». «Ολη η ζωή της μητέρας μου είχε να κάνει με την προσπάθειά της να αφήσει πίσω της την Σοβιετική Ενωση και τον Στάλιν. Προσπαθούσε να φτιάξει μια καινούργια ζωή για εκείνη»
είχε πει η Chrese στη συνέντευξή της. 

«Φυσικά, απεχθανόταν ό,τι έκανε ο Στάλιν. Υπήρξε μια περίοδος, που πολλοί θεωρούσαν και την ίδια υπεύθυνη για τις ενέργειες του πατέρα της. Ηταν τόσο άδικο»
, είχε συμπληρώσει η εγγονή του Ρώσου δικτάτορα.

Η 44χρονη σήμερα γυναίκα έχει επιλέξει να ζει στις ΗΠΑ, ένα εκατομμύριο μίλια μακριά από τα ιδιωτικά διαμερίσματά του Κρεμλίνου, όπου η μητέρα της ζούσε μέσα στην πολυτέλεια και είχε συναντηθεί ως νεαρή κοπέλα με τον Ουίνστον Τσώρτσιλ.

Στη φωτογραφία με το όπλο πάνω στον ώμο της, ποζάρει ως Tank Girl, ένας χαρακτήρας βρετανικού κόμικ της δεκαετίας του 1980.

Η Chrese, η οποία σπούδασε στη Βρετανία, είναι ιδιοκτήτρια ενός μικρού μαγαζιού με αντίκες στο Πόρτλαντ και ένα από τα χόμπι της είναι να ποστάρει φωτογραφίες της στα social media. Στις περισσότερες από αυτές επιδεικνύει μάλιστα και τα τατουάζ της, για τα οποία δηλώνει ιδιαίτερα περήφανη.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες της εγγονής του Στάλιν









Ο «πατερούλης» της Σοβιετικής Ένωσης με την πολυαγαπημένη του κόρη, Svetlana



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης