Μετά την συνέντευξη Τύπου οι δύο άνδρες αποφάσισαν να κάνουν μία βόλτα στην παραλία της Σμύρνης μέσα σε χαλαρό κλίμα.
Ενδεικτικό της καλής διάθεσης που υπήρχε μεταξύ των δύο ανδρών ήταν το περιστατικό που κατέγραψαν οι φωτογραφικές κάμερες, με τον Τούρκο πρωθυπουργό να πλησιάζει σε ένα κιόσκι που πωλούσαν κουλούρια και να καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει ένα.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός αποδέχθηκε το... κέρασμα του Αχμέτ Νταβούτογλου, διαλέγοντας ένα από τα «simit» όπως τα ονομάζουν τα κουλούρια στην Τουρκία, συνεχίζοντας την μικρή βόλτα τους στην παραλία της Σμύρνης.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events