Η Μάιλι Σάιρους δήλωσε πως θα μεταναστεύσει αν εκλεγεί πρόεδρος ο Τραμπ

Η Μάιλι Σάιρους δήλωσε πως θα μεταναστεύσει αν εκλεγεί πρόεδρος ο Τραμπ

«Μου προκαλεί έναν απίστευτο τρόμο και στενοχώρια... Όχι μόνο για τη χώρα μου, αλλά και για τα ζώα που αγαπώ περισσότερο από κάθε τι άλλο στον κόσμο», έγραψε μεταξύ άλλων η εκκεντρική Αμερικανίδα σταρ

Η Μάιλι Σάιρους δήλωσε πως θα μεταναστεύσει αν εκλεγεί πρόεδρος ο Τραμπ
Ένα τρομακτικό σενάριο, το οποίο απεύχεται να γίνει πραγματικότητα, θεωρεί η εκκεντρική σταρ της ποπ, Μάιλι Σάιρους (άλλοτε Χάνα Μοντάνα), μία πιθανή εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ. Η Αμερικανίδα σταρ δήλωσε ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα δρομολογήσει άμεσα τη μετανάστευσή της!

Η Μάιλι Σάιρους ανάρτησε στο Instagram μία σύνθεση εικόνων με τον Ντόναλντ Τραμπ και την ίδια να κλαίει, γράφοντας ότι αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, θα μετακομίσει από τη χώρα.

Κλείσιμο
«Μου προκαλεί έναν απίστευτο τρόμο και στενοχώρια... Όχι μόνο για τη χώρα μου, αλλά και για τα ζώα που αγαπώ περισσότερο από κάθε τι άλλο στον κόσμο», έγραψε μεταξύ άλλων η Σάιρους, θέλοντας να εκφράσει τα συναισθήματά της ενόψει των προεδρικών εκλογών.

Η Αμερικανίδα σταρ τόνισε ότι θα σκεφτεί πολύ σοβαρά το μέλλον της μετά τη Σούπερ Τρίτη, όταν θα πραγματοποιηθούν εκλογές σε 12 περιφέρειες των ΗΠΑ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης