Προβάδισμα Τραμπ απέναντι στη Χίλαρι στη Νέα Υόρκη!

Προβάδισμα Τραμπ απέναντι στη Χίλαρι στη Νέα Υόρκη!

Ακούγεται απίστευτο, όμως στο προπύργιο του Δημοκρατικού Κόμματος, το «Μεγάλο Μήλο», η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας μπορεί να ηττηθεί από τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο

Προβάδισμα Τραμπ απέναντι στη Χίλαρι στη Νέα Υόρκη!
Tη σκόνη του Ντόναλντ Τραμπ τρώει η Χίλαρι Κλίντον στη Νέα Υόρκη όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, σύμφωνα με νέες δημοσκοπήσεις που αποκαλύπτει η εφημερίδα «New York Post».
 
Κι όμως! Στο προπύργιο του Δημοκρατικού Κόμματος, το «Μεγάλο Μήλο», η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας μπορεί να ηττηθεί από τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ενισχύεται επικίνδυνα. Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα «Νew York Post»,  τα αποτελέσματα νέων δημοσκοπήσεων και από τα δύο μέτωπα- το Ρεπουμπλικανικό και το Δημοκρατικό - αφήνουν με το στόμα ανοιχτό δημοσκόπους και πολιτικούς αναλυτές ενώ πολλά είναι τα στελέχη των Δημοκρατικών που πιστεύουν ότι ο εκκεντρικός Ρεπουμπλικάνους μπορεί πράγματι να νικήσει την πρώην "πρώτη κυρία" των ΗΠΑ στη Νέα Υόρκη.

Κλείσιμο
«Υπάρχουν πολλοί Δημοκρατικοί που πιστεύουν ότι, εάν ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίσει τη δυναμική του εκστρατεία,  τότε η Χίλαρι θα ηττηθεί στην έδρα του Δημοκρατικού Κόμματος», επισημαίνει το επίμαχο δημοσίευμα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δεν θεωρούν ότι ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης , Μάικλ Μπλούμπεργκ, θα θέσει υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος , ωστόσο ορισμένες τον υπολόγισαν στη κούρσα συμπεραίνοντας πως αν συμβεί κάτι τέτοιο , τότε θα κλέψει πολλές ψήφους από την Κλίντον ενισχύοντας σημαντικά τον Ντόναλντ Τραμπ. 

Οι νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν επίσης ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος εμφανίζεται ιδιαίτερα ισχυρός στο Λονγκ Αιλαντ. , προάστιο που θεωρείται από τους πολιτικούς αναλυτές βαρόμετρο για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης