Ο Μπαν Κι Μουν χαρακτηρίζει «ασφυκτική την κατάσταση στην Ελλάδα» και ζητά από τις χώρες να κρατήσουν τα σύνορα «ανοιχτά» και να δράσουν «σε πνεύμα αλληλεγγύης»
Ηχηρή παρέμβαση του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ ο οποίος με ανακοίνωσή του καλεί τις χώρες που έχουν κλείσει τα σύνορά τους στους πρόσφυγες να τα ανοίξουν.
Ο Μπαν Κι Μουν χαρακτηρίζει «ασφυκτική την κατάσταση στην Ελλάδα» και ζητά από τις χώρες να κρατήσουν τα σύνορα «ανοιχτά» και να δράσουν «σε πνεύμα αλληλεγγύης».
Σύμφωνα με τον γ.γ. του ΟΗΕ το κλείσιμο των συνόρων είναι αντίθετο στις διεθνείς συνθήκες.
Οι νέοι συνοριακοί κανόνες της Αυστρίας, της Σλοβενίας, της Κροατίας, της Σερβίας και της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας «δεν βρίσκονται σε αρμονία» με τη σύμβαση του 1951, καθώς, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γ.γ., δεν μπορεί να ατομική αξιολόγηση της κατάστασης κάθε αιτούντος ασύλου.
Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι Σλοβενία, Κροατία και Σερβία ανακοίνωσαν όριο εισόδου 580 προσφύγων την ημέρα στο έδαφός τους από την Παρασκευή.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»