Ρούχα της Μαίρης Κατράντζου φορά η Πρώτη Κυρία της Βρετανίας

Ρούχα της Μαίρης Κατράντζου φορά η Πρώτη Κυρία της Βρετανίας

Η Σαμάνθα Κάμερον εμφανίστηκε με φόρεμα της ελληνίδας σχεδιάστριας στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο 

Ρούχα της Μαίρης Κατράντζου φορά η Πρώτη Κυρία της Βρετανίας
Η Πρώτη Κυρία της Βρετανίας Σαμάνθα Κάμερον, υποκλίθηκε στο ταλέντο της Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου φορώντας μία δημιουργία της στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. 

Η σύζυγος του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον επέλεξε ένα φόρεμα με την υπογραφή της Ελληνίδας σχεδιάστριας, κάνοντας την διαφορά. Το λουλουδάτο φόρεμα της Σαμάνθα έχει έντονα χρωματιστά prints σε ολόκληρη την επιφάνειά τους.

Κλείσιμο


Η σύζυγος του Βρετανού πρωθυπουργού εμπιστεύεται νέους σχεδιαστές, παρακολουθεί στενά τον «σκληρό πυρήνα» της βιομηχανίας της μόδας και όταν της το επιτρέπουν οι εκδηλώσεις στις οποίες πρέπει να παραστεί, τολμά να ντυθεί διαφορετικά απ' ότι συνηθίζει. 

Το φόρεμά της, "Vitta Dress", κοστίζει 713 ευρώ με την βρετανική εφημερίδα "Telegraph", να διερωτάται αν η Σαμάνθα Κάμερον το έχει πληρώσει ή απλά της έχει δανείσει η σχεδιάστρια για την εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας.



Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Σαμάνθα Κάμερον επιλέγει δημιουργία της Κατράντζου, όπως επισημαίνει το επίμαχο άρθρο. Αν και τις περισσότερες φορές η Πρώτη Κυρία της Βρετανίας ντύνεται κλασικά, σε ορισμένες περιπτώσεις η Σαμάνθα επιλέγει και πιο μοντέρνα ντυσίματα, πιο κοντά στην ηλικία της. Εκτός από την Ελληνίδα σχεδιάστρια, η Σαμάνθα εμπιστεύεται κυρίως τους διάσημους Βρετανούς μόδιστρους Peter Pilotto, Emilia Wickstead και Alexander McQueen. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης