Το συγκρότημα από το Μπατακλάν επέστρεψε στο Παρίσι: «Για μια στιγμή ας θυμηθούμε»
Διέκοψαν το πρώτο τους τραγούδι για να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου - 90 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια συναυλίας που έδιναν οι Eagles of Death Metal στο θέατρο Μπατακλάν εκείνο το βράδυ
To αμερικανικό συγκρότημα Eagles of Death Metal που έδωσε συναυλία στο Παρίσι για πρώτη φορά μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 13ης Νοεμβρίου στο Μπατακλάν διέκοψε απόψε την ερμηνεία του στη μέση ενός τραγουδιού και ζήτησε από το κοινό: «Για μια στιγμή ας θυμηθούμε».
Εμφανώς συγκινημένος, ο αρχηγός του συγκροτήματος Τζέσι Χιουζ δεν απηύθυνε κανένα μήνυμα στο κοινό μόλις ανέβηκε στη σκηνή. Το συγκρότημα άρχισε να παίζει το τραγούδι "I only want you" ωστόσο αιφνιδιαστικά σταμάτησε πριν το ολοκληρώσει. «Για μία στιγμή ας θυμηθούμε, κατόπιν θα συνεχίσουμε και πάλι να παίζουμε» είπε ο Τζος Χομ, συνιδρυτής του συγκροτήματος. Λιγότερο από ένα λεπτό αργότερα, το συγκρότημα συνέχισε την ερμηνεία του.
Το αμερικανικό γκρουπ επέστρεψε στο Παρίσι, τρεις μήνες μετά τις επιθέσεις των τζιχαντιστών την 13η Νοεμβρίου που είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 130 άνθρωποι, οι 90 εκ των οποίων στη συναυλία στο πολυχώρο Μπατακλάν.
Το Μπατακλάν παραμένει κλειστό έκτοτε, η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Olympia με την παρουσία επιζώντων των επιθέσεων και συγγενών των θυμάτων, τους οποίους προσκάλεσε η παραγωγή, όπως επίσης και θαυμαστών του συγκροτήματος.
Κλείσιμο
Κατάμεστο το Ολυμπιά για να ακούσει το συγκρότημα
«Πραγματικά θέλω να είμαι στο Παρίσι», γράφει το μπλουζάκι που τους χάρισαν οι φανς
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή