Βίντεο-σοκ: Τανζανός κρατούσε αιχμάλωτη την κοπέλα του επί οχτώ μήνες σε λάκκο

Βίντεο-σοκ: Τανζανός κρατούσε αιχμάλωτη την κοπέλα του επί οχτώ μήνες σε λάκκο

Γυμνή, αποστεωμένη και αλυσοδεμένη στην τσιμεντένια φυλακή της βρέθηκε μια νεαρή γυναίκα στην Τανζανία - Αναμένεται να χρειαστούν αρκετοί μήνες μέχρι η κοπέλα να μπορέσει να περπατήσει ξανά κανονικά

Βίντεο-σοκ: Τανζανός κρατούσε αιχμάλωτη την κοπέλα του επί οχτώ μήνες σε λάκκο
Γυμνή, αποστεωμένη και αλυσοδεμένη στην τσιμεντένια φυλακή της βρέθηκε μια νεαρή γυναίκα στην Τανζανία, την οποία κρατούσε φυλακισμένη ο φίλος της σε έναν λάκκο επί οκτώ μήνες, επειδή ένας «μάγος» της φυλής του είχε πει ότι με αυτόν τον τρόπο θα γινόταν... πλούσιος.

Το σοκαριστικό βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail δείχνει τη συγκλονιστική στιγμή της ανακάλυψης της νεαρής από την αστυνομία μέσα στον βαθύ λάκκο από τσιμέντο που είχε γίνει το σπίτι της τους τελευταίους μήνες. Η γυναίκα, που πιστεύεται ότι είναι γύρω στα 20, βρέθηκε αλυσοδεμένη στον τοίχο του τσιμεντένιου λάκκου της και τρομερά υποσιτισμένη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο βασανιστής της την τάιζε μόνο δύο φορές την εβδομάδα.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο Buzz Kenya, αναμένεται να χρειαστούν αρκετοί μήνες μέχρι η κοπέλα να μπορέσει να περπατήσει ξανά κανονικά, καθώς το σώμα της ήταν πρακτικά ακίνητο για όλο αυτό το διάστημα. Ωστόσο, ακόμα κι αν ξεπεράσει τα σωματικά προβλήματα που της έχει προκαλέσει αυτή η φριχτή περιπέτεια, είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει ποτέ να γιατρέψει τα ψυχικά της τραύματα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο άνδρας που φυλάκισε την άτυχη κοπέλα διατηρούσε σχέση μαζί της και αποφάσισε να την κλείσει σε αυτήν την αυτοσχέδια φυλακή όταν ένας «μάγος» της φυλής του είπε ότι, για να γίνει πλούσιος, θα πρέπει να «θάψει» το άτομο που αγαπάει περισσότερο απ' όλους στον κόσμο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης