Ξαναπαντρεύτηκε η πρώην κυρία Πούτιν - Κατά 20 χρόνια νεότερός της ο καινούργιος σύζυγος

Ξαναπαντρεύτηκε η πρώην κυρία Πούτιν - Κατά 20 χρόνια νεότερός της ο καινούργιος σύζυγος

Τρία χρόνια μετά το διαζύγιο με τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας, η 58χρονη Λουντμίλα φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα ενός 37χρονου Ρώσου - Την αποκάλυψη έκανε ρωσική ιστοσελίδα, η οποία επικαλείται τα έγγραφα ιδιοκτησίας ενός διαμερίσματος στην Αγία Πετρούπολη 

Ξαναπαντρεύτηκε η πρώην κυρία Πούτιν - Κατά 20 χρόνια νεότερός της ο καινούργιος σύζυγος
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο... Τρία χρόνια μετά το διαζύγιο με τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας Πούτιν, η πρώην σύζυγός του, Λουντμίλα περνά στην αντεπίθεση. Αν πράγματι ευσταθούν οι πληροφορίες μιας ρωσικής ιστοσελίδας, η οποία επικαλείται τα έγγραφα ιδιοκτησίας ενός διαμερίσματος στην Αγία Πετρούπολη, η 58χρονη Λουντμίλα απολαμβάνει την αγκαλιά ενός 37χρονου Ρώσου. 

Μάλιστα, καλά διαβάσετε! Η Λουντμίλα όχι μόνο είναι σφόδρα ερωτευμένη μ' έναν ιδιαίτερα γοητευτικό Ρώσο, τον Αρτούρ Οτσερετνάι αλλά τον έχει «τυλίξει». Κι όμως! Η πρώην του Πούτιν φέρεται να έχει ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον κατά 21 χρόνια μικρότερό της Αρτούρ, ο οποίος είναι επικεφαλής ενός κέντρου για την Ανάπτυξη της Διαπροσωπικής Επικοινωνίας, το οποίο η ίδια στήριζε για πολλά χρόνια. 

Μάλιστα το... νιόπαντρο ζευγάρι απολαμβάνει τον έγγαμο βίο σε σπίτι όπου στο παρελθόν ζούσε η Λουντμίλα με τον Πούτιν και τις δύο κόρες τους, σύμφωνα πάντα με το επίμαχο άρθρο της ρωσικής ιστοσελίδας.  
Κλείσιμο

Μέχρι στιγμής, το Κρεμλίνο τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα, την ώρα που πολλά δημοσιεύματα επισημαίνουν ότι αφού αποκαταστάθηκε η πρώην του Πούτιν, σειρά έχει τώρα ο Ρώσος πρόεδρος. Η κρυφή ερωμένη του Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα μπορεί πλέον να ελπίζει ότι θα της κάνει πρόταση γάμου ο αγαπημένος της. 

Ο πρόεδρος της Ρωσίας είχε παντρευτεί τη Λουντμίλα το 1983 και ζούσαν με τις δύο κόρες τους στην Ανατολική Γερμανία. Αργότερα, μετακόμισαν στην Αγία Πετρούπολη, όπου το 1995 αγόρασαν ένα διαμέρισμα, ενώ ο Πούτιν ήταν αντιπρόεδρος στην διοίκηση της πόλης. Το διαμέρισμα, αρχικά, ήταν στο όνομα των δύο παιδιών τους, αργότερα όμως μεταφέρθηκε στο όνομα της μητέρας της Λουντμίλα και στη συνέχεια στην αδερφή της. Σύμφωνα όμως με ρωσική ιστοσελίδα,  στις 24 Σεπτεμβρίου το διαμέρισμα πουλήθηκε σε κάποια που ονομάζεται Λουντμίλα Αλεξαντρόβνα Οτσερετνάγια και που έχει το ίδιο πατρώνυμο, την ίδια ημερομηνία γέννησης και τον ίδιο τόπο καταγωγής με την πρώην «πρώτη κυρία» της Ρωσίας.

Λουντμίλα και Πούτιν χώρισαν το 2013 ύστερα από 30 χρόνια έγγαμου βίου ανακοινώνοντας το διαζύγιο τους μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Το 2013, σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση έχοντας στο πλευρό του την Λουντμίλα , όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν αληθεύουν οι φήμες για το χωρισμό τους ο Πούτιν απάντησε: «Ναι, έτσι είναι. Ήταν μια κοινή απόφαση».

Ο Αρτούρ Οτσερετνάι φέρεται να είναι ο νέος σύζυγος της πρώην κυρίας Πούτιν


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης