Η Σάρα Πέιλιν στηρίζει Ντόναλντ Τραμπ και τα αμερικανικά ΜΜΕ... ξεσαλώνουν!

«Είσαστε έτοιμοι για έναν επιτελάρχη; Έτοιμοι για έναν επιτελάρχη που θα αφήσει τους στρατιώτες μας να τσακίσουν το Ισλαμικό Κράτος;» λέει η πρώην υποψήφια για την αντιπροεδρία των Ρεπουμπλικανών

Την υποστήριξή της στον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Ντόναλντ Τραμπ, φαβορί για το  χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του 2016, εξέφρασε ανοιχτά η Σάρα Πέιλιν.

Η πρώην υποψήφια για την αντιπροεδρία του κόμματος, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, που επικαλείται δηλώσεις του επιτελείου του Τραμπ, έσπευσε να δηλώσει: «Νιώθω υπερηφάνεια να στηρίξω τον Ντόναλντ Τραμπ για πρόεδρο».

Από την πλευρά του, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έχει δηλώσει ότι, αν εκλεγεί πρόεδρος, θα δώσει στην Πέιλιν ένα υπουργείο.

Η 52χροη Πέιλιν, ένα από τα ηγετικά στελέχη του Tea Party, δεν έχει πλέον κανένα αξίωμα από το 2009. Αφού ξεκουράστηκε, αποφάσισε να περάσει στην ενεργό δράση. «Είσαστε έτοιμοι για έναν επιτελάρχη; Έτοιμοι για έναν επιτελάρχη που θα αφήσει τους στρατιώτες μας να τσακίσουν το Ισλαμικό Κράτος;» τόνισε η Πέιλιν, εκφράζοντας την προτίμησή της στον Τραμπ.   
Θα είχε πάντως μεγάλο ενδιαφέρον αν ο Τραμπ ένωνε τις δυνάμεις του με την Πέιλιν. Εξάλλου, έχουν πολλά κοινά -κυρίως την κοφτερή τους γλώσσα.

Βέβαια, η Πέιλιν του βάζει τα... γυαλιά με τα «μαργαριτάρια» που έχει κατά καιρούς εκστομίσει. Ποιος θα ξεχάσει την... θρυλική της δήλωση ότι από το παράθυρό της στην Ουασίλα της Αλάσκας βλέπει τη Ρωσία; Ή ότι οι ΗΠΑ πρέπει να σταθούν δίπλα στους Βορειοκορεάτες συμμάχους τους;


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr