Πρώην εργαζόμενη στο Λευκό Οίκο αποκαλύπτει: Ο Κλίντον είχε χιλιάδες «Λεβίνσκι»

Πρώην εργαζόμενη στο Λευκό Οίκο αποκαλύπτει: Ο Κλίντον είχε χιλιάδες «Λεβίνσκι»

Η Λίντα Τρίπ αποκάλυψε πως, όταν εργαζόταν στη δυτική πτέρυγα του Λευκού Οίκου, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε ερωτική σχέση με χιλιάδες γυναίκες, κάτι που γνώριζε η Χίλαρι Κλίντον

Πρώην εργαζόμενη στο Λευκό Οίκο αποκαλύπτει: Ο Κλίντον είχε χιλιάδες «Λεβίνσκι»
Ούτε μία ούτε δύο αλλά χιλιάδες ερωμένες είχε ο Μπιλ Κλίντον στο Λευκό Οίκο, όπως ισχυρίζεται σε συνέντευξή της, η Αμερικανίδα Λίντα Τριπ, η οποία όταν εργαζόταν στο Λευκό Οίκο , είχε μαγνητοφωνήσει τις αποκαλύψεις της Μόνικα Λεβίνσκι για την «ανάρμοστη» σχέση της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ .Η Τριπ, συνάδελφος της Λεβίνσκι, ήταν αυτή που έδωσε τις κασέτες στον ανεξάρτητο ερευνητή Κένεθ Σταρ.

Η Τριπ αποκάλυψε πως, όταν εργαζόταν στη δυτική πτέρυγα του Λευκού Οίκου, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε ερωτική σχέση με χιλιάδες γυναίκες. Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή "Aaron Klein Investigative Radio", η Λίντα Τριπ είχε υποστηρίζει πως η σύζυγός του , Χίλαρι , ήξερε πολύ καλά τα παραστρατήματα του Μπιλ. 

"
Η Χίλαρι όχι μόνο ήξερε για τα σεξουαλικά κατορθώματα του συζύγου της αλλά είχε αναλάβει προσωπικά να διαδώσει τις πληροφορίες για τις ερωτικές περιπέτειες του με στόχο να καταστρέψει τις γυναίκες με τις οποίες φλέρταρε ο Κλίντον. Το γεγονός ότι παρουσιάζει τον εαυτό της ως υπέρμαχο των δικαιωμάτων των γυναικών σε όλο τον κόσμο αλλά και το γεγονός ότι έχει καταστρέψει όλα αυτά τα χρόνια τόσες γυναίκες για να διασφαλίσει την πολιτική της βιωσιμότητα, συνεχίζει να είναι αποκρουστικό για μένα
Κλείσιμο
", πρόσθεσε η Λίντα Τριπ. 

Υπενθυμίζεται ότι, οι κασέτες της 49χρονης τότε Τριπ είχαν βοηθήσει τον ανεξάρτητο ερευνητή, Κένεθ Σταρ να σχηματίσει τον κορμό της έρευνάς του εναντίον του Μπιλ Κλίντον. Η ίδια είχε δηλώσει τότε ότι πίστευε πως έκανε τη σωστή πράξη - είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι ήθελε να προστατεύσει τη φίλη της.

Η Λίντα Τριπ ήταν αυτή που πρόδωσε το μυστικό και αυτή που είχε πείσει την Λεβίνσκι να μην πετάξει τα δώρα του Κλίντον ούτε καν να πάει στο καθαριστήριο το περίφημο μπλε φόρεμα με τον λεκέ από τα σεξουαλικά τους παιχνίδια. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης