Μέχρι και ο πρόεδρος της Κολομβίας μίλησε για την γκάφα στα «Μις Υφήλιος»

Μέχρι και ο πρόεδρος της Κολομβίας μίλησε για την γκάφα στα «Μις Υφήλιος»

«Η βασίλισσά μας θα συνεχίσει να είναι η Μις Υφήλιος», είπε ο Χουάν Μανουέλ Σάντος 

Μέχρι και ο πρόεδρος της Κολομβίας μίλησε για την γκάφα στα «Μις Υφήλιος»
Για λίγα λεπτά η Μις Kολομβία τα είχε όλα και μαζί με αυτή χάρηκαν όλοι οι πολίτες της χώρας της που παρακολούθησαν με κομμένη  την ανάσα τον διαγωνισμό ομορφιάς την περασμένη Κυριακή.

Ωστόσο μέσα σε λίγα λεπτά της πήραν πίσω το στέμμα και πάγωσε το χαμόγελο στα χείλη της μαζί και εκατοντάδων τηλεθεατών που κατάλαβαν πως κάτι είχε πάει στραβά. 

Κλείσιμο
Την πιο κρίσιμη στιγμή της βραδιάς, την ώρα της ανάδειξης της μεγάλης νικήτριας ο παρουσιαστής ανακοίνωσε λάθος όνομα.

Φιναλίστ ήταν η Μις Κολομβία και η Μις Φιλιππίνες, που αγκαλιασμένες περίμεναν την ανακοίνωση: Νικήτρια, είπαν οι διοργανωτές, είναι η Μις Κολομβία! 

Η κοπέλα συγκινημένη δέχθηκε το στέμμα, την κορδέλα, αγκαλιές και φιλιά και χαιρετούσε συγκινημένη το κοινό. Λίγο αργότερα το στέμμα αλλάζει κάτοχο και πηγαίνει στην Μις Φιλιππίνες.



Η αμηχανία στην αίθουσα που διοργανώθηκε ο διαγωνισμός έχει φτάσει στο αποκορύφωμα και οι υπόλοιπες φιναλίστ δεν ξέρουν τι να πρωτοκάνουν, ποια να παρηγορήσουν και ποια να συγχαρούν.

Ο διαγωνισμός θα μείνει στην ιστορία αφού η γκάφα που έκανε ο παρουσιαστής σημάδεψε την τελετή στέψης της της Μις Υφηλίου 2015.

Για το ατυχές γεγονός μάλιστα μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο  πρόεδρος της Κολομβίας, Χουάν Μανουέλ Σάντος ο οποίος είπε πως «Η βασίλισσά μας θα συνεχίσει να είναι η Μις Υφήλιος». 

«Είναι ασυνήθιστο… παρακολουθούσα την τελετή απονομής της Μις Υφηλίου με την οικογένειά μου, είχαμε ήδη αρχίσει να πανηγυρίζουμε όταν ανακοίνωσαν ότι η Κολομβία κερδίζει τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά» δήλωσε ο Σάντος στο ραδιοφωνικό δίκτυο Radio Nacional.

«Η βασίλισσά μας (της ομορφιάς) ήταν υπέροχη, ήταν συγκλονιστική και νιώσαμε απογοήτευση όταν αυτός ο παρουσιαστής είπε ότι έκανε λάθος» προσέθεσε και συμπλήρωσε: «Για εμένα, η βασίλισσά μας συνεχίζει και θα συνεχίζει να είναι η Μις Υφήλιος. Την έστεψαν βασίλισσα, οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν, και για εμένα, ως υπήκοο της Κολομβίας, θα συνεχίσει να φέρει το τίτλο της Μις Υφήλιος».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης